Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στην παραλιακή λόγω τροχαίου

Πού σημειώθηκε το τροχαίο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην παραλιακή προς τον Πειραιά στο ύψος της Γρηγορίου Λαμπράκη (εργοστάσιο Κεράνης), με αποτέλεσμα να προκληθεί μποτιλιάρισμα τόσο στην παραλιακή προς τον Πειραιά από το ύψος του Δέλτα Φαλήρου, όσο και στην κάθοδο της λεωφ. Κηφισιού από το ύψος της Πέτρου Ράλλη.

 

 

Στο τροχαίο, στο οποίο ενεπλάκησαν δύο αυτοκίνητα και ένα δίκυκλο, τραυματίστηκε ένα άτομο, το οποίο παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Εικόνα της κίνησης τώρα στην περιοχή 

kinisi-peiraiastora

Με μποτιλιάρισμα ξεκίνησε και η σημερινή μέρα για τους οδηγούς που κινούνται στους δρόμους του Λεκανοπεδίου, με τις κεντρικές λεωφόρους να καταγράφουν καθυστερήσεις από νωρίς το πρωί.

Εκτός από τον Κηφισό, κίνηση τώρα καταγράφεται και στους δρόμους του κέντρου, εξαιτίας των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για τον εορτασμό της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου

Καθυστερήσεις καταγράφονται και στην Αττική Οδό

Στον Κηφισό, μποτιλιάρισμα σημειώνεται στο ανοδικό ρεύμα κυκλοφορίας, στο ύψος στις Τρεις Γέφυρες.

Στη λεωφόρο Κηφισίας, καθυστερήσεις στην κάθοδο, από το ύψος του Αμαρουσίου μέχρι το Μέγαρο Μουσικής και στην άνοδο από το Χίλτον μέχρι τα Σίδερα Χαλανδρίου. Ανά διαστήματα, κυρίως στο ύψος των Αμπελοκήπων επικρατεί μποτιλιάρισμα.