Κερατσίνι: Η 8χρονη δεν πέθανε ακαριαία – Ψυχορραγούσε επί 70 λεπτά

Ο θάνατος του κοριτσιού προκλήθηκε από έναν συνδυασμό ασφυξίας και εσωτερικής αιμορραγίας από το κλείσιμο της πόρτας

Νέα τροπή δίνουν στην υπόθεση του θανάτου της 8χρονης από το Κερατσίνι η οποία εγκλωβίστηκε σε μεταλλική πόρτα εργοστασίου, τα ευρήματα του ιατροδικαστή. Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί δεν πέθανε ακαριαία και ο θάνατός του προκλήθηκε από έναν συνδυασμό ασφυξίας και εσωτερικής αιμορραγίας από το κλείσιμο της πόρτας, η οποία συνέθλιψε τη σπονδυλική στήλη της.

Η υπόθεση εξελίσσεται σε θρίλερ, καθώς υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα γύρω από τις συνθήκες του θανάσιμου τραυματισμού της 8χρονης. Το παιδί παρέμεινε για περίπου 70 λεπτά εγκλωβισμένο στην πόρτα, η οποία άνοιξε και δεύτερη φορά προκειμένου να περάσει ένα φορτηγό. Το βασικό ερώτημα που έχει προκύψει είναι γιατί υπήρξε καθυστέρηση στον εντοπισμό και τον απεγκλωβισμό της. Σύμφωνα με το δικηγόρο της οικογένειας, Ιωάννη Μπαρκαγιάννη, θα ζητηθεί η αλλαγή της κατηγορίας από πλημμέλημα σε κακούργημα, καθώς εκτιμάται ότι υπάρχει δόλος στις ενέργειες των υπευθύνων του εργοστασίου.

Επιπλέον, η οικογένεια αναμένεται να ζητήσει την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προκειμένου να γίνει γνωστό με ποιους συνομιλούσαν οι υπάλληλοι την ώρα της τραγωδίας. Πάντως, η διοίκηση του εργοστασίου δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη για το περιστατικό. Αναμένεται μέσω δελτίου Τύπου του δικηγόρου της να δώσει τις δικές της απαντήσεις για το θανάσιμο τραυματισμό του παιδιού.

Την ίδια στιγμή, ερευνάται πώς η 8χρονη βρέθηκε στο εργοστάσιο, όπου έχασε τη ζωή του. Η γιαγιά της, που είχε και την κηδεμονία της, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι εκείνη την ημέρα η μικρή τής ζήτησε να πάει να φάει σε ένα μαγαζί κοντά στο σπίτι και εκείνη συμφώνησε.

Η οικογένεια υποστήριξε ότι κάποιος κυνηγούσε το παιδί στο δρόμο, με αποτέλεσμα να τρομάξει και να προσπαθήσει να μπει στο εργοστάσιο.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time