Κάτω Πατήσια – Προπονητής 12χρονου που αυτοκτόνησε: Ήταν αληθινό θηρίο, κανείς δε μπορούσε να του κάνει bullying

«Το παιδί ήταν πάντα ευδιάθετο», είπε ο προπονητής του

Μία ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή στα Κάτω Πατήσια, μετά και την αυτοκτονία του 12χρονου

 

 

 

Ο πόνος, που επικρατεί σε όσους γνώριζαν τον 12χρονο είναι αρκετά βαρύς.

Το χρονικό

Όπως έγινε γνωστό, το παιδί βρέθηκε από τους γονείς του στο δωμάτιό του απαγχονισμένο, οι οποίοι σοκαρισμένοι κάλεσαν ασθενοφόρο, όμως ήταν αργά.

Η τραγωδία γνωστοποιήθηκε όταν αναβλήθηκε ο αγώνας του αδερφού του 12χρονου στο Πανελλήνιο Πρωταθλήματος Παγκρατίου που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στο Λουτράκι, καθώς δεν ήταν σε κατάσταση να αγωνιστεί.

Τι είπε ο προπονητής του

Μιλώντας στο loutraki365, o προπονητής της ομάδας του «Θησέα Κάτω Πατησίων» στο Παγκράτιο κ. Χαραλαμπής, απέκλεισε το ενδεχόμενο ο 12χρονος να έχει πέσει θύμα bullying ή να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα: «Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιδί ο Μάκης. Λίγες ώρες πριν το τραγικό περιστατικό, μιλήσαμε στο τηλέφωνο, ήταν πολύ ευδιάθετος και μου ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ανυπομονούσε να πάει στο Λουτράκι, να δει τον αδερφό του να αγωνίζεται. Ήταν ένα αγαπητό παιδί και αληθινό “θηρίο” με ύψος περίπου 1,70 και πολύ μεγάλη μυϊκή διάπλαση. Κανείς δεν θα μπορούσε, πιστεύω, να του κάνει bullying. Λίγες ώρες μετά, έμαθα το περιστατικό. Ειλικρινά, δεν μπορώ να το πιστέψω. Το παιδί ήταν πάντα ευδιάθετο. Δεν αντιμετώπιζε κανενός είδους ψυχολογικά προβλήματα. Πιστεύω ότι αν είχε κάτι, θα μου το είχε πει. Περνούσαμε πολλές ώρες μαζί κάθε εβδομάδα, καθώς και ο ίδιος ήταν αθλητής στην ομάδα μου…».