Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Άνοιξε η λεωφόρος Σχιστού – Έγιναν απεγκλωβισμοί από την Πυροσβεστική

Η λεωφόρος παρέμενε μέχρι τις 10.00 το βράδυ κλειστή από το ύψος της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη έως και τη συμβολή με τη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας

Η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» σαρώνει τη χώρα και έχει προκαλέσει μεγάλα προβλήματα σε πολλές περιοχές. Η Λεωφόρο Σχιστού αποκαταστάθηκε λίγο πριν τις 10.00 το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία,  η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Σχιστού αποκαταστάθηκε και στα δύο ρευματα κυκλοφορίας.

 

Η Λεωφόρος είχε κλείσει νωρίτερα και αρκετά αυτοκίνητα είχαν εγκλωβιστεί. Σύμφωνα με όσα ανέφερε σε ανάρτησή της στο Facebook, η αντιπεριφερειάρχης Πειραιώς, Σταυρούλα Αντωνάκου, η κυκλοφορία δεν ήταν εφικτή χωρίς αλυσίδες.

Μάλιστα η Σταυρούλα Αντωνάκου απηύθυνε έκκληση στους κατοίκους να μην μετακινούνται άσκοπα καθώς όπως σημείωσε ήδη πραγματοποιήθηκαν απεγκλωβισμοί οδηγών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε νωρίτερα η ΕΡΤ στο σημείο εγκλωβίστηκαν περίπου 15 άτομα και γι’ αυτό κλήθηκε η Πυροσβεστική για να προχωρήσει αρχικά στον απεγκλωβισμό και στη συνέχεια στην απομάκρυνση των οχημάτων.