Κακοκαιρία «Μπάλλος» – Πικέρμι: Πληροφορίες πως εντοπίστηκε σώος ο αγνοούμενος

Θετικά είναι, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες που μεταδίδει ο Μαρίνος Αλειφέρης, τα νέα από το Πικέρμι για τον αγνοούμενο οδηγό

Θετικά είναι, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες που μεταδίδει ο Μαρίνος Αλειφέρης, τα νέα από το Πικέρμι για τον αγνοούμενο οδηγό.

 

 

Τι είχε προηγηθεί

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Ενώ ο καιρός έχει αγριέψει και η κακοκαιρία «Μπάλλος» μαίνεται, οι Αρχές ειδοποιήθηκαν από αυτόπτη μάρτυρα το απόγευμα της Πέμπτης, 14.10.2021, για ένα πράσινο όχημα που παρασύρονταν από ορμητικά νερά στο Πικέρμι.

Το συμβάν έγινε στην οδό Αγίου Γεωργίου στην περιοχή Αγία Κυριακή, κοντά σε Ραφήνα και Πικέρμι και ο πολίτης που ενημέρωσε την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ανέφερε ότι είδε το όχημα να παρασύρεται από φουσκωμένο ρέμα της περιοχής.

Η ανησυχία ήταν έκδηλη κι οι έρευνες εντατικές, ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως ο οδηγός είναι καλά στην υγεία του, καθώς επικοινώνησε με τις Αρχές λέγοντας πως βγήκε από το όχημά του επειδή δεν μπορούσε να το ελέγξει, ωστόσο είναι καλά στην υγεία του.

Μένει αυτό να επιβεβαιωθεί και να θεωρηθεί το συμβάν λήξαν.

Πηγή: newsit