Ιωάννινα: Ακρωτηριάστηκε κυνηγός που καταπλακώθηκε από βράχο

Είχε πάει να κυνηγήσει μπεκάτσες αλλά οι πέτρες που αποκολλήθηκαν τον παρέσυραν στον γκρεμό και καταπλακώθηκε από ένα μεγάλο βράχο χωρίς να μπορεί να κινηθεί

Εξαιρετικά σοβαρός ήταν ο τραυματισμός του 35χρονου κυνηγού που είχε παγιδευτεί κάτω από έναν βράχο ο οποίος αποκολλήθηκε στην περιοχή της Μάζιας στα Ιωάννινα, καθώς ήδη ακρωτηριάστηκε το ένα πόδι του, χειρουργήθηκε στη λεκάνη και θα ακολουθήσει μια σειρά από χειρουργικές επεμβάσεις!

Ο Λάζαρος Γκόλιας, ο οποίος κατοικεί στους Λογγάδες και είναι ποδοσφαιριστής της τοπικής ομάδας, είχε πάει να κυνηγήσει μπεκάτσες την περασμένη Κυριακή αλλά οι πέτρες που αποκολλήθηκαν τον παρέσυραν στον γκρεμό και καταπλακώθηκε από ένα μεγάλο βράχο χωρίς να μπορεί να κινηθεί. Όμως, διατήρησε τις αισθήσεις του και ειδοποίησε έναν φίλο του ότι είχε τραυματιστεί. Εκείνος τηλεφώνησε στο ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική και αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση με την συμμετοχή της ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό του.

Ο άτυχος 35χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα» όπου οι γιατροί δεν κατάφεραν να σώσουν το πόδι του καθώς είχε συνθλιβεί και προχώρησαν σε ακρωτηριασμό. Όπως αναφέρει ο “Ηπειρωτικός Αγών”, η οικογένεια του κυνηγού απευθύνει έκκληση για αίμα, καθώς πρόκειται να υποβληθεί και σε άλλες χειρουργικές επεμβάσεις.

Πηγή: karvasaras.gr