Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ο Απόστολος Λύτρας με ενημέρωσε πριν αναλάβει την 38χρονη στην Κρήτη

Την υπεράσπιση της 38χρονης που κατηγορείται ότι πέταξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της ανέλαβε ο Απόστολος Λύτρας

Συνήγορος υπεράσπισης της 38χρονης που έριξε καυστικό υγρό στον 36χρονο εν διαστάσει σύζυγό της στην Κρήτη, μαζί με τον δικηγόρο Μάνο Δρακωνάκη ανέλαβε ο Απόστολος Λύτρας, ο οποίος υπήρξε επίσης συνήγορος υπεράσπισης της Ιωάννας Παλιοσπύρου η οποία δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι.

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου για την απόφαση του δικηγόρου της να αναλάβει την υπόθεση εκπροσωπώντας την κατηγορούμενη.

«Ήμουν ενήμερη ότι θα αναλάβει ο κύριος Λύτρας την υπεράσπιση της 38χρονης, το είχαμε συζητήσει. Μου τηλεφώνησε ο ίδιος και μου είπε υπάρχει αυτό στο μυαλό μου και θέλω να το συζητήσουμε και το συζητήσαμε. Ο Απόστολος Λύτρας είναι δικηγόρος και όλοι οι δικηγόροι στην πορεία της καριέρας τους βρίσκονται σε θέση υπεράσπισης του θύτη ή του θύματος», ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Έχει συμβεί και με άλλους δικηγόρους από περιπτώσεις που αναλαμβάνουν ανθρώπους που κατηγορούνται ότι σκότωσαν τα ίδια τους τα παιδιά αλλά και από την άλλη να υποστηρίζουν τους γονείς που χάσανε τα παιδιά τους. Ο κάθε δικηγόρος οφείλει να κάνει την δουλειά του.Το ξεκάθαρο είναι πως επιθέσεις με βιτριόλι και καυστικό υγρό συνιστά απόπειρα ανθρωποκτονίας».