Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: Σήμερα το τελευταίο αντίο στη Γεωργία

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Ρέθυμνο

Σήμερα Τρίτη στις 12 στο Άνω Μαλάκι Ρεθύμνου συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν τη Γεωργία που δολοφονήθηκε από τον άνδρα της.

 

 

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στις 12 στον Ιερό Ναό του Αγίου Πνεύματος.

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία στο Ρέθυμνο

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Ρέθυμνο από την άγρια δολοφονία της 56χρονης. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως η 56χρονη θα ήταν το θύμα μιας ακόμη γυναικοτονίας στη χώρα.

Όλοι μιλούν για μια ευγενική και πολύ κοινωνική γυναίκα, και αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν πως έφυγε τόσο άδικα και πρόωρα από τη ζωή.

Ρέθυμνο

Φίλοι και πελάτες της άτυχης γυναίκας άφηναν από χθες το πρωί λουλούδια, κεριά και σημειώματα έξω από το κομμωτήριο που διατηρούσε στο κέντρο της πόλης.

Ρέθυμνο

Όλοι μιλούν για μια ευγενική και πολύ κοινωνική γυναίκα και αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν πως έφυγε τόσο άδικα και πρόωρα από τη ζωή.

«Ποτέ δεν θα σε αλλάξω, αγαπημένη μου. Όμως άλλος μας χώρισε. 20 χρόνια ήμουν κοντά σου», γράφει στο σημείωμά της φίλη και πελάτισσα της 56χρονης κομμώτριας.

Ρέθυμνο

Ο εισαγγελέας έδωσε χθες προθεσμία στον δράστη να απολογηθεί την Πέμπτη, με τον ίδιο να κάνει λόγο για ένταση και καυγά ανάμεσα στον ίδιο και τη σύζυγο του η οποία -όπως ισχυρίστηκε- τον προσέβαλε με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να οδηγηθεί στο έγκλημα.

Πηγή: creta24.gr