Γλυκά Νερά: «Η Καρολάιν ήθελε να εγκαταλείψει τον πιλότο από τον Νοέμβριο»

Νέα δεδομένα στην τραγική υπόθεση

“Η σχέση τους ήταν στα άκρα. Η Καρολάιν ήθελε να φύγει. Τον φοβόταν”. Έτσι περιγράφει τη συμβίωση με τον δολοφόνο η Ελένη Μυλωνοπούλου.

 

Από τα όσα λέει στη Realnews μέσω της δικηγόρου της Σταματίας Μάρκου, προκύπτει πως η Καρολάιν βίωνε μια ανυπόφορη κατάσταση, τουλάχιστον από τον Νοέμβριο όταν ξεκίνησαν οι επισκέψεις στη σύμβουλο ψυχικής υγείας.

 

Σκεφτόταν τη μικρή Λυδία

«Τη μια στιγμή έλεγε πως ήταν αποφασισμένη να τον εγκαταλείψει και την άλλη πως, όχι, δεν θα το κάνει, γιατί σκεφτόταν τη Λυδία, το μωρό της», σημειώνει η κ. Μυλωνοπούλου, προσθέτοντας παράλληλα πως ο 33χρονος δεν ήταν παρών στις περισσότερες συναντήσεις της συμβούλου με την 20χρονη, επειδή ήταν ξεκάθαρο πως τον φοβόταν, χωρίς όμως ποτέ να της πει τον λόγο.

Ακόμα, σύμφωνα με τη σύμβουλο ψυχικής υγείας, η Καρολάιν δεν ήθελε να βλέπει ούτε τους γονείς του πιλότου, κάτι που επίσης ποτέ δεν εξήγησε.

Οι δηλώσεις της συμβούλου ψυχικής υγείας στην «R» δίνουν νέα τροπή στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.

 

Το βασικό ερώτημα

Το ερώτημα είναι γιατί η κ. Μυλωνοπούλου, για αρκετές ημέρες μετά τη δολοφονία και πριν ο δράστης ομολογήσει το αποτρόπαιο έγκλημά του, περιέγραφε μια τελείως διαφορετική κατάσταση μεταξύ του ζευγαριού, τόσο δημόσια όσο και στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς.

Συγκεκριμένα, στην κατάθεσή της είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων, πως «στο γραφείο μου ερχόντουσαν μαζί και έφερναν και την μπέμπα τους.

Τα παιδιά ήταν πάρα πολύ γλυκά και συμπαθητικά. Ολοι τα συμπαθούσαμε και τα αγαπούσαμε στο γραφείο. Τις συνεδρίες τις διακόψαμε τον Φεβρουάριο που μας πέρασε. Τα παιδιά μού είπαν ότι ήταν εντάξει και δεν χρειάζονταν περαιτέρω βοήθεια και κάπως έτσι διακόψαμε τις συνεδρίες».

Η εν λόγω κατάθεση, όπως λέει η δικηγόρος Στ. Μάρκου, ήταν η πρώτη που έδωσε η εντολέας της στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών.

Στην πραγματικότητα, η συγκεκριμένη κατάθεση κράτησε τρεισήμισι ώρες, αλλά αποτυπώθηκε σε λιγότερο από δύο σελίδες για συγκεκριμένους λόγους προστασίας της μυστικότητας της προανάκρισης.

Εκτός αυτής όμως, κατά τη δικηγόρο, η σύμβουλος ψυχικής υγείας βρέθηκε άλλες δύο φορές στη ΓΑΔΑ, αλλά σε άλλο τμήμα, στο Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων, για «φιλική συζήτηση».

Κι αυτό αποδεικνύεται, όπως λέει, από το πρωτόκολλο της ΓΑΔΑ, από το οποίο και έχει ζητήσει να της δοθεί αντίγραφο.