Γλυκά Νερά – Φωτογραφία ντοκουμέντο: Αυτή είναι η κάμερα που αποκάλυψε τον δολοφόνο

Ενα νέο ντοκουμέντο έρχεται στη δημοσιότητα μέσω της δικογραφίας για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Ενα νέο ντοκουμέντο έρχεται στη δημοσιότητα μέσω της δικογραφίας για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

 

 

Πρόκειται για την κάμερα ασφαλείας, η οποία διακρίνεται ξηλωμένη στο πάτωμα, πίσω από τον καναπέ που καθόταν ο 33χρονος δολοφόνος.

Είναι η κάμερα ασφαλείας την κάρτα μνήμης της οποίας είχε αφαιρέσει πριν από το έγκλημα ο πιλότος και την πέταξε στην λεκάνη της τουαλέτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κάμερα είναι ένα από τα στοιχεία που μαζί με τα άλλα ψηφιακά πειστήρια (smartwatch, κινητό δράστη και θύματος) «έδειξαν» ότι δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν ήταν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Οπως δήλωσε στο Mega ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. Απόστολος Σκρέκας, ο δολοφόνος, αφού αφαίρεσε την κάρτα μνήμης, την ακούμπησε στο πάτωμα γιατί τον ενδιέφερε πρωτίστως να εξαφανίσει τα στοιχεία που περιείχε και όχι την ίδια την κάμερα.

 

Η τελευταία φωτό στο κινητό της Καρολάιν

Είναι η κάμερα ασφαλείας που είχε καταγράψει νωρίτερα τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ξαπλωμένο στον καναπέ με την κόρη τους στα χέρια του.

Από εκείνη την κάμερα η άτυχη Καρολάιν είχε τραβήξει στις 12 τη νύχτα μια φωτογραφία στο κινητό της, ουσιαστικά ένα print screen από την εφαρμογή για τις κάμερες στο εσωτερικό του σπιτιού τους.

Σύμφωνα με τις περιγραφές και τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η Καρολάιν βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στη σοφίτα στον 3ο όροφο, ενώ ο μετέπειτα συζυγοκτόνος ήταν με την κόρη τους στο ισόγειο.

Τη φωτογραφία έφερε στη δημοσιότητα ο Alpha