Γλυκά Νερά: Απορρίφθηκε η αγωγή των γονιών του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη μικρή Λυδία

Εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά - Εκδόθηκε δικαστική απόφαση για τη γονική μέριμνα της κόρης της Καρολάιν

Απορρίφθηκε η αγωγή που είχαν καταθέσει οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για την αποκλειστική γονική μέριμνα της μικρής Λυδίας, η οποία παραμένει στις Φιλιππίνες μαζί με τους γονείς της δολοφονημένης Καρολάιν Κράουτς.

Από την άλλη πλευρά, δεκτό έγινε το αίτημα που είχε η καταθέσει η μητέρα της Καρολάιν, Σουζάνα, σύμφωνα με την οποία ζητούσε η επικοινωνία ανάμεσα στη μικρή Λυδία και τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να γίνεται πλέον με Skype ή αλλιώς μέσα μία ώρα την εβδομάδα.

«Εκδόθηκε χθες η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών με την οποία απορρίφθηκε η αγωγή των γονέων του πιλότου για την ανάθεση σε αυτούς της αποκλειστικής γονικής μέριμνας της μικρής Λυδίας. Έγινε δεκτή η αγωγή της μητέρας της Καρολάιν, με την οποία ζητούσε η επικοινωνία να γίνεται πλέον με Skype ή άλλα μέσα μία ώρα την εβδομάδα όπως όρισε το δικαστήριο κατόπιν συνεννόησης με τη μητέρα της Καρολάιν», είπε μιλώντας στο Star ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν, Θανάσης Χαρμάνης.