Γλυκά Νερά: Απορίες για την ταυτότητα του ανθρώπου που έκανε τα απειλητικά τηλεφωνήματα

Η πληροφορία ότι υπήρξε και συνεργός στην δολοφονία της Καρολάιν, έρχεται να προκαλέσει εκ νέου «σεισμό»

Με τα πιο μελανά χρώματα  έχει καταγραφεί στην μνήμη όλων το φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά, όπου ο πιλότος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δολοφόνησε την σύζυγό του Καρολάιν και έπειτα επιδόθηκε σε ένα θέατρο άνευ προηγουμένου προκειμένου να καλύψει τα ίχνη της ενοχής του. Ωστόσο μετά το θέατρο ο πιλότος βρίσκεται ήδη προφυλακισμένος και νέα στοιχεία έρχονται στο φως, σκεπάζοντας για άλλη μια φορά με μυστήριο την υπόθεση που συγκλόνισε.

Η πληροφορία ότι υπήρξε και συνεργός στην δολοφονία της Καρολάιν, έρχεται να προκαλέσει εκ νέου σεισμό στην υπόθεση που εξακολουθεί να προκαλεί ανατριχίλα.

Πηγές αναφέρουν ότι ο συζυγοκτόνος  φοβάται ότι το «ξεψάχνισμα» από την Αστυνομία θα αποκαλύψει άγνωστες μέχρι τώρα πτυχές του στυγερού εγκλήματος  με αποτέλεσμα να έχει αλλάξει και η συμπεριφορά του και να έχει χάσει το χαλαρό του στιλ μέσα στη φυλακή

Οι έρευνες της Αστυνομίας για τη γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά συνεχίζονται και μια κατάθεση, αυτή της συμβούλου ψυχικής υγείας της

Καρολάιν, Ελένης Μυλωνοπούλου έφερε τα πάνω-κάτω στην υπόθεση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας On Time, τα απειλητικά τηλεφωνήματα που δεχόταν η Ελένη Μυλωνοπούλου εκτιμάται ότι γίνονταν είτε από τον ίδιο τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ή από συνεργό του.

Η σύμβουλος, άλλωστε, επιβεβαίωσε πως ήταν σε συνεννόηση με την Αστυνομία από την αρχή για όσα υποστήριζε δημόσια, πράγμα που δείχνει ότι οι Αρχές υποπτεύονταν τον 32χρονο γυναικοκτόνο.

 Τα ερωτηματικά για την ταυτότητα του συνεργού

Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας βρίσκονται σοβαρές ενδείξεις για την ύπαρξη συνεργού στη δολοφονία της Καρολάιν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά. Η Αστυνομία αναζητεί τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από τα τρία απειλητικά τηλεφωνήματα που δέχτηκε η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν. Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως  της δημοσιότητας στο μικροσκόπιο ερευνών έχει μπει πρόσωπο από το πολύ στενό οικογενειακό περιβάλλον του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. 

Η χρονική στιγμή κατά την οποία δέχεται αυτά τα απειλητικά τηλεφωνήματα η Ελένη Μυλωνοπούλου είναι όταν πλέον είχε γίνει γνωστό πως η ίδια είχε κληθεί από την Ασφάλεια και είχε δώσει πλήρη κατάθεση για τις συνεδρίες που έκανε με την 20χρονη. Στις κλήσεις αυτές, που γίνονται από άγνωστο αριθμό, ένας άνδρας την απειλούσε πως θα τη σκοτώσει, χωρίς να της δίνει άλλες εξηγήσεις.

 Η επίσκεψη στην σύμβουλο από τον Αναγνωστόπουλο

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά τη δολοφονία, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε επισκεφθεί την κ. Μυλωνοπούλου, προσποιούμενος και σε εκείνη τον τεθλιμμένο σύζυγο. Η ίδια, ωστόσο, αντιλήφθηκε ότι υπήρχε κάτι ύποπτο στην στάση του. Επιπλέον, γνώριζε από καιρό πως υπήρχαν προβληματικά στοιχεία στη σχέση του ζευγαριού παρά τα όσα φαίνονταν σε αναρτήσεις στα social media.