Το Facebook προειδοποιεί ότι θα παγώσει τον λογαριασμό της Έλενας Ακρίτα

Μετά τα fake news για τη σύζυγο του Άδωνι Γεωργιάδη.

 

Το Facebook προειδοποιεί ότι στην επόμενη παραβίαση δεν θα επιτρέπει στην κ. Ακρίτα να κάνει δημοσιεύσεις για τις επόμενες 24 ώρες και η ίδια κάνει λόγο για ρουφιανιά.

 

«Βρε βρε τι timing! Την ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν τον ρουφιάνο κανείς», έγραψε χαρακτηριστικά η κ. Ακρίτα στον προσωπικό της λογαριασμό για να σχολιάσει την υπόδειξή του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

 

 

 

Ολα ξεκίνησαν με ένα fake tweet το οποίο αποδιδόταν στην Ευγενία Μανωλίδου. Στην επίμαχη ανάρτηση η κ. Μανωλίδου φέρεται να δηλώνει ότι ακολούθησε τον οικονομικό οικογενειακό προγραμματισμό του Αδωνι Γεωργιάδη και πέρασε η οικογένεια για 7 ημέρες με 38,40 ευρώ μαζί με το σούπερ μάρκετ λέγοντας «Χωρίς να στερηθούμε τίποτα. Αν θέλουμε μπορούμε».

Η υποτιθέμενη ανάρτηση της Ευγενίας Μανωλίδου, μέχρι να αποδειχθεί ότι ήταν fake, σχολιάστηκε ποικιλλοτρόπως στα social media. Μια από αυτούς που σχολίασαν και η Ελενα Ακρίτα. «Αν ήταν μια άσχετη θα το θεωρούσαμε αστείο. Είναι όμως η γυναίκα του αντιπροέδρου της κυβέρνησης .Η κυρία αυτή παπαρολογεί αυτάρεσκα σε μια Ελλάδα που έχει γονατίσει. Ντροπή. Μόνο», έγραφε η Ελενα Ακρίτα.

 

Οταν η δημοσιογράφος ώρες αργότερα κατάλαβε ότι πρόκειται για fake tweet διέγραψε την ανάρτηση και αργότερα, σε νεά της ανάρτηση εξήγησε ότι τη διέγραψε γιατί της είπαν ότι είναι τρολιά.