Εύβοια: Τρόμος στην Αρτάκη – Απείλησε με καραμπίνα υπάλληλο βενζινάδικου (Βίντεο)

Απόπειρα ληστείας σημειώθηκε γύρω στις 10.30 το βράδυ του Σαββάτου σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Αρτάκη, στην Εύβοια

Ένας υπάλληλος βενζινάδικου στην Εύβοια ήρθε αντιμέτωπος με ληστή που του έβαλε καραμπίνα στο πρόσωπο ζητώντας του τους κωδικούς του χρηματοκιβωτίου που υπήρχε στο κατάστημα.

Ο υπάλληλος είπε ότι δεν τους γνωρίζει και ότι τους είχε μόνο ο ιδιοκτήτης. Ο οπλοφόρος είτε γιατί φοβήθηκε την αυξημένη κίνηση των οχημάτων και είχε περιορισμένο χρόνο απομακρύνθηκε από το βενζινάδικο άπραγος ενώ αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία που κατέκλυσε την περιοχή.

Μεγάλη αστυνομική δύναμη εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό κατά του δράστη ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες απομακρύνθηκε πεζός στα χωράφια προς την κατεύθυνση των Ψαχνών.

Σύμφωνα με τις περιγραφές των υπαλλήλων ο δράστης ήταν κοντός με σκούρα ρούχα και ανοιχτόχρωμα μάτια (γαλαζοπράσινα) ενώ δεν μιλούσε καλά ελληνικά και εικάζεται ότι ήταν από άλλη χώρα!

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν στην επιχείρηση και «χτενίζουν» την περιοχή προς αναζήτηση του δράστη ενώ θα αξιοποιηθεί πιθανόν και υλικό από κάμερες καταστημάτων για τον εντοπισμό και την σύλληψη του.

Πηγή: eviathema.gr