Εξάρχεια: Άνοιξε ξαφνικά τρύπα στο δρόμο και «κατάπιε» γυναίκα

Τον τρόμο έζησε μια γυναίκα η οποία περπατούσε στα Εξάρχεια, και η οποία έχασε κυριολεκτικά τη γη κάτω απ’ τα πόδια της, όταν ξαφνικά άνοιξε τρύπα εκεί που περπατούσε

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το MEGA, η γυναίκα «χάθηκε» στην τρύπα που άνοιξε στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Ναυαρίνου, το βράδυ της Πέμπτης , και ενώ η κακοκαιρία σφυροκοπούσε την Αττική από το πρωί μέχρι το απόγευμα.

Το περιστατικό αυτό σημειώθηκε μετά την καθίζηση που είχε καταγραφεί το πρωί της Πέμπτης στην Χαριλάου Τρικούπη.

«Συνέβησαν δύο απίστευτα πράγματα. Το πρώτο είναι ότι στις 10.30 με 11.00 το πρωί της Πέμπτης, άνοιξε αυτό το «χάσμα» του εδάφους και οι τεχνικές «δυνάμεις» έφτασαν στο σημείο το απόγευμα, προκειμένου να αποκαταστήσουν ένα μέρος της ζημιάς, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί χάος και να εγκλωβιστούν λεωφορεία και ΙΧ. Πέρασα κατά σύμπτωση με την γυναίκα που έπεσε μέσα, είναι φίλη, κατά τις 3 η ώρα από το πεζοδρόμιο, πατάεο σε ένα πλακάκι και ένα καπάκι της ΕΥΔΑΠ, υποχωρεί το έδαφος και βρίσκεται μισό μέτρο κάτω από το έδαφος πεσμένη. Ευτυχώς την γλύτωσε στο πόδι της, τη σήκωσα εγώ έπαθα σοκ βέβαια γιατί φορβήθηκα μήπως είχαμε χειρότερο περιστατικό. Συνήλθε βέβαια μετά και πήγε σπίτι της».

Όπως είπε μέχρι τις 17:00 που είχε περάσει ξανά από το σημείο δεν είχε διορθωθεί η ζημιά.