Εξαφάνιση 37χρονου από την Κυψέλη

Missing Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού

Συναγερμός έχει σημάνει στην Κυψέλη για την εξαφάνιση του 37χρονου Παναγιώτη Χρονόπουλου, με το Χαμόγελο του Παιδιού να δίνει σήμερα (17.12.2022) στη δημοσιότητα τα στοιχεία του, μετά από αίτημα των οικείων του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

 

Η εξαφάνιση του 37χρονου σημειώθηκε τη Δευτέρα (12.12.2022) στις 14:00 από την Κυψέλη. Το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε σήμερα Missing Alert, αναφέροντας ότι ο Παναγιώτης Χρονόπουλος έχει ύψος 1,72 μ., είναι αδύνατος, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε δεν είναι γνωστό τι φορούσε. Έφυγε με το μηχανάκι του, μάρκας Piaggio Liberty 125, χρώματος μπλε σκούρο, με πινακίδα αριθμού κυκλοφορίας ΟΥΟ592, αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το Χαμόγελο του Παιδιού όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.