Επίθεση με τσεκούρι στην Κοζάνη: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 56χρονος

ΥΠΕΒΛΗΘΗ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Σε τι κατάσταση βρίσκονται οι άλλοι δύο τραυματίες.

 

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη Β΄ Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Παπανικολάου» ο 56χρονος τον οποίο τραυμάτισε σοβαρά χθες με τσεκούρι ένας 45χρονος άνδρας στη ΔΟΥ Κοζάνης.

 

Ο 56χρονος υπεβλήθη σήμερα σε δεύτερη επέμβαση για αποσυμφόρηση αιματώματος στο κεφάλι. Κατά την ίδια επίθεση τραυματίστηκαν και δύο γυναίκες 67 και 47 ετών αντίστοιχα, που επίσης νοσηλεύονται στο «Παπανικολάου».

 

Η 67χρονη, αφού εκτιμηθεί η κατάστασή της και δοθεί η έγκριση από νευροχειρουργούς, αναμένεται να υποβληθεί την ερχόμενη Δευτέρα σε γναθοχειρουργική επέμβαση σε συνεργασία με ωτορινολαρυγγολόγο , οφθαλμίατρο και νευροχειρουργό. Η 67χρονη τραυματίας νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Β΄ ΜΕΘ του «Παπανικολάου».

Οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η 47χρονη είναι σε καλύτερη κατάσταση από τους δύο άλλους τραυματίες και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στη Νευροχειρουργική Κλινική του νοσοκομείου.

 

Επίθεση με τσεκούρι: Ανοίγει συζήτηση για τα μέτρα φύλαξης

Το περιστατικό στη ΔΟΥ Κοζάνης ανοίγει τη συζήτηση για την ενίσχυση των μέτρων φύλαξης και ασφάλειας των ΔΟΥ και των δημόσιων υπηρεσιών που έχουν συναλλαγές με το κοινό. Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος και δηλώνει ότι είναι και θα είναι απέναντι σε οποιαδήποτε έκφραση βίας εναντίον λειτουργών του Δημοσίου.

 

Επίσης, στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Η άνανδρη επίθεση εναντίον υπαλλήλων της ΔΟΥ Κοζάνης, οι οποίοι νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, είναι απόλυτα καταδικαστέα. Στεκόμαστε δίπλα στο σύνολο των συναδέλφων μας στην Κοζάνη και στις οικογένειες των νοσηλευομένων».