Επίθεση με καυστικό υγρό: Κοντά στον δράστη η ΕΛ.ΑΣ.

Ποιος φαίνεται να είναι ο δράστης της περίεργης επίθεσης στη νεαρή έγκυο

Προέκυψαν νέα στοιχεία για την επίθεση έπειτα από επίμονες έρευνες των Αρχών.

 

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο δράστης γνώριζε την 25χρονη και μάλιστα από παλιά. Διαπιστώνεται ότι η επίθεση δε σχετίζεται με την εγκυμοσύνη της και πως ο άντρας που την τραυμάτισε ελαφρά δεν είναι συγγενής της.

 

 

Θεωρείται πολύ πιθανό να είχαν ραντεβού στο σημείο που εκτυλίχθηκαν τα πάντα, με τον δράστη να θέλει όπως φαίνεται να την τρομάξει και να της στείλει μηνύματα για τη μελλοντική της στάση.

 

 

«Είμαι ακόμα σοκαρισμένη αλλά ευτυχώς το έμβρυο είναι καλά. Θυμάμαι ότι αιφνιδιάστηκα όταν είδα ένα άτομο να πετάγεται μπροστά μου και να μου κάνει επίθεση» είπε η κοπέλα στους αστυνομικούς μέσα στο νοσοκομείο.

 

 

«Το μυαλό μου δεν μπορεί να πάει κάπου συγκεκριμένα. Δεν ξέρω ποιος θα ήθελε να μου κάνει τόσο μεγάλο κακό. Αμέσως μετά την επίθεση τηλεφώνησα στο ΕΚΑΒ για βοήθεια» συμπλήρωσε η 25χρονη.

 

 

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι αρχικοί ισχυρισμοί της για την επίθεση, ότι δηλαδή ήταν στο σημείο κοντά στα μεσάνυχτα για να κάνει μία βόλτα στην περιοχή, δεν αποτύπωναν τα αληθινά γεγονότα.

 

 

Η νεαρή όπως ανέφεραν πηγές προσπάθησε να κρύψει στοιχεία και μέσα από τις απαντήσεις που έδινε, διαπιστώθηκαν ασάφειες. Απέφευγε να μιλήσει με ονόματα, αλλά οι Αρχές που είχαν πάρει πληροφορίες από το στενό οικογενειακό της περιβάλλον, ήταν έτοιμες να ρίξουν άπλετο φως, ακόμα και χωρίς τη δική της κατάθεση.

 

 

Η 25χρονη πήρε σήμερα το μεσημέρι εξιτήριο από τον «Ευαγγελισμό», όπου θα βρεθεί και πάλι την Παρασκευή ώστε οι γιατροί να την εξετάσουν ξανά.