Επιστρέφει με την εφημερίδα του ο Φουρθιώτης και απειλεί: Για κάποιους θα είναι εφιάλτης

«Για κάποιους θα είναι όνειρο και για κάποιους εφιάλτης»

Ο Μένιος Φουρθιώτης μετά την υπό όρους αποφυλάκισή του, αλλά και τον όρο που υπάρχει στη δικαστική απόφαση να μην εμφανίζεται στην τηλεόραση, φαίνεται πως θέλει να επιστρέψει στη δημοσιογραφία, και υπόσχεται ότι για κάποιους αυτό θα είναι εφιάλτης.

Η εταιρεία του ανακοίνωσε την επιστροφή της εφημερίδας “Αποκαλυπτικά”, η οποία θα επανακυκλοφορήσει.

Επαναφέρει μάλιστα την υπόσχεσή του, ότι “για κάποιους θα είναι όνειρο και για κάποιους εφιάλτης” και σημειώνει ότι η εφημερίδα θα κυκλοφορήσει την Κυριακή 7 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή στα περίπτερα όλης της χώρας.

 

«Με την υπογραφή του εκδότη της Mενιου Φουρθιώτη»

Όπως υπογραμμίζει: “Η εφημερίδα που έσπασε ρεκόρ πωλήσεων από τα πρώτα της κιόλας φύλλα συνεχίζει την πορεία της με πλούσια αποκαλυπτικά ρεπορτάζ με αποδείξεις.

Αποκαλυπτικά γιατί κρίνουμε την εξουσία οποία και αν είναι και στο apokaliptikanews.gr. Ρεπορτάζ για την πολιτική , την οικονομία , παραπολιτικά , δικαστικό και αστυνομικό με αποδείξεις με μια μεγάλη ομάδα έμπειρων δημοσιογράφων που θα αναδεικνύουν την αλήθεια με στοιχεία και αποδείξεις .

Με την υπογραφή του εκδότη της Mενιου Φουρθιώτη. Αποκαλυπτικά γιατί κάποιους θα είναι όνειρο και για κάποιους εφιάλτης Με μια λέξη απλά αποκαλυπτικά γιατί όλοι γνωριζόμαστε καλά.

Από την Κυριακή 7 Νοεμβρίου και Κάθε Κυριακή στα περίπτερα όλης της χώρας !!!!”.