Επιχορήγηση 2,5 εκατ. € για ηλεκτροδότηση και υδροδότηση της Σπιναλόγκας στο Δήμο Αγ. Νικολάου

Μέσω του προγράμματος Φιλόδημος ΙΙ

Τι δήλωσε ο Δήμαρχος του Αγίου Νικολάου.

 

 

Με το ποσό των δύο εκατομμυρίων πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ θα επιχορηγηθεί ο Δήμος Αγίου Νικολάου από το πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ, για την ηλεκτροδότηση και υδροδότηση της Σπιναλόγκας.

 

 

Η απόφαση αυτή έγινε γνωστή από το υπουργείο Εσωτερικών, ενώ σε δήλωσή του ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου, Αντώνης Ζερβός, μεταξύ άλλων ανέφερε:

 

 

«Η νέα χρονιά ξεκίνησε δυναμικά για την περιοχή μας, αφού μετά τη γνωστοποίηση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (Υπ. Παιδείας-Τουρισμού) για την αναβάθμιση και ανωτατοποίηση των Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης Ρόδου και Κρήτης, έχουμε μια ακόμα σημαντική εξέλιξη για τον Δήμο μας, αυτήν της χρηματοδότησης από το υπουργείο Εσωτερικών -μέσω του προγράμματος Φιλόδημος ΙΙ- για την ηλεκτροδότηση και υδροδότηση της νήσου Σπιναλόγκας. Πρόκειται για μια απόλυτα θετική εξέλιξη! Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε την πρόεδρο του “Ελλάδα 2021” κ. Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, η οποία κατά την επίσκεψή της στην Ελούντα αποδέχτηκε και προώθησε το αίτημα του Δήμου Αγίου Νικολάου στο υπουργείο Εσωτερικών».