Επέτειος Γρηγρόπουλου: Ξεκίνησε η πορεία στη Θεσσαλονίκη (Φώτο & Βίντεο)

«Να μη συνηθίσουμε τον θάνατο», γράφει το κεντρικό πανό, ενώ οι διαδηλωτές, πέρα από τα συνθήματα που φωνάζουν για την εν ψυχρώ δολοφονία του 15χρονου μαθητή, διαμαρτύρονται και για τον σοβαρό τραυματισμό του 16χρονου Ρομά από αστυνομικούς»

Ξεκίνησε η πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, για την 14η επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα, τα άτομα που συγκεντρώθηκαν αστην πλατεία της Καμάρας, στις 19.00 ξεκίνησαν πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

20221206_182544
20221206_190359

Στην πορεία συμμετέχουν συλλογικότητες, φοιτητές, μέλη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και του αντιεξουσιαστικου χώρου. «Να μη συνηθίσουμε τον θάνατο», γράφει το κεντρικό πανό, ενώ οι διαδηλωτές, πέρα από τα συνθήματα που φωνάζουν για την εν ψυχρώ δολοφονία του 15χρονου μαθητή, διαμαρτύρονται και για τον σοβαρό τραυματισμό του 16χρονου Ρομά από αστυνομικούς. Σημειώνεται ότι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται επί ποδός, ενώ η Τροχαία Θεσσαλονίκης προχωράει σε ρυθμίσεις της κυκλοφορίας των οχημάτων.