Εμπρησμός σε αυτοκίνητο Τούρκου διπλωμάτη στη Θεσσαλονίκη (Βίντεο)

ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΑΜΕΣΑ ΔΥΟ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΠΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ

Άγνωστοι περίπου στις 02:35 τοποθέτησαν πλάκες παραφίνης στα πίσω ελαστικά του οχήματος, με αποτέλεσμα αυτό μέσα σε λίγα λεπτά να καίγεται ολοσχερώς.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με επτά πυροσβέστες, οι οποίοι και έσβησαν τη φωτιά πριν αυτή επεκταθεί στα διπλανά οχήματα.

Το αυτοκίνητο άνηκε σε διπλωμάτη του τουρκικού προξενείου και ήταν παρκαρισμένο στην οδό Ιωάννη Βαρβάκη 3, στην περιοχή της Άνω Πόλης. Ο κάτοχος του αυτοκινήτου έμαθε για το συμβάν από φιλικό του πρόσωπο και έφτασε στο σημείο λίγο μετά, αλλά το αυτοκίνητό του είχε καταστραφεί.

Για την υπόθεση το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας εξέτασε το όχημα, ενώ αντίστοιχο έλεγχο πραγματοποίησε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της Ελληνικής Αστυνομίας.

[[{“fid”:”117100″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”}},”link_text”:”Thestival.gr Εμπρησμός στο αυτοκίνητο Τούρκου διπλωμάτη στη Θεσσαλονίκη”,”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]