ΕΜΠ: Απαράδεκτο και καταδικαστέο να μην αφήνουν τον Πρύτανη να βρεθεί στις εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο

«Έτσι αμαυρώνουν την επέτειο, προσβάλλουν τη δημοκρατία και είναι υπόλογοι στη μεγάλη κοινότητα του ΕΜΠ και σε όλους όσοι μοχθούν για μόρφωση και πρόοδο», τονίζεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου

Ανακοίνωση εξέδωσαν την Τετάρτη οι πρυτανικές αρχές του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, χαρακτηρίζοντας ως «απαράδεκτο, απόλυτα θλιβερό και καταδικαστέο» το γεγονός ότι διάφορες ομάδες δεν επέτρεψαν την παρουσία του Πρύτανη στον χώρο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της 48ης επετείου του Πολυτεχνείου. «Έτσι αμαυρώνουν την επέτειο, προσβάλλουν τη δημοκρατία και είναι υπόλογοι στη μεγάλη κοινότητα του ΕΜΠ και σε όλους όσοι μοχθούν για μόρφωση και πρόοδο», τονίζεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

 

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

Η συμμετοχή στον εορτασμό της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου δεν νοείται να γίνεται υπό όρους που επιβάλλουν δια της βίας διάφορες ομάδες. Είναι απαράδεκτο, απόλυτα θλιβερό και καταδικαστέο αυτές οι ομάδες να μην επιτρέπουν την παρουσία του Πρύτανη του ΕΜΠ στο χώρο των εκδηλώσεων. Έτσι αμαυρώνουν την επέτειο, προσβάλλουν τη δημοκρατία και είναι υπόλογοι στη μεγάλη κοινότητα του ΕΜΠ και σε όλους όσοι μοχθούν για μόρφωση και πρόοδο.

 

emp