Φωτογραφία που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα και εικονίζει την Έλενα Ακρίτα (Δ) μαζί με τη Σύλβα Ακρίτα(Α) κατά τη διάρκεια πρεμιέρας της παράστασης «Ηλέκτρα» με την οποία εγκαινιάστηκε η νέα εποχή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στις νέες τις εγκαταστάσεις στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017. Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της ΕΛΣ Γιώργος Κουμεντάκης επέλεξε ως εναρκτήριο έργο την κορυφαία όπερα του Ρίχαρντ Στράους Ηλέκτρα, αναθέτοντας τη μουσική διεύθυνση στον Βασίλη Χριστόπουλο και τη σκηνοθεσία στον Γιάννη Κόκκο. Στο ρόλο της Ηλέκτρας η διακεκριμένη Γερμανίδα υψίφωνος Ζαμπίνε Χογκρέφε, στο ρόλο της Χρυσόθεμις, η Γερμανίδα υψίφωνος Γκουν-Μπριτ Μπάρκμιν και της Κλυταιμνήστρας η Αγνή Μπάλτσα . Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ/ΧΑΡΗΣ ΑΚΡΙΒΙΑΔΗΣ

Έλενα Ακρίτα: Το Facebook έκλεισε το λογαριασμό της

Για ένα μήνα

«Δημοσιεύσατε παλαιότερα κάτι που δεν ακολουθούσε τους Όρους της κοινότητάς μας»

 

Εκτός Facebook για 30 μέρες μένει η Έλενα Ακρίτα. Την είδηση ότι η δημοσιογράφος δεν θα μπορεί να σχολιάσει ή να δημοσιεύσει οτιδήποτε στη δημοφιλή πλατφόρμα γνωστοποίησε ο γνωστός μουσικός και φίλος της Έλενας Ακρίτα, Σταμάτης Κραουνάκης.

 

“Ωραία λοιπον 30 μέρες το facebook αφαιρεί το λόγο από την Elena Akrita κατόπιν παρεμβάσεως άθλιων. Είμαστε εδώ πάρα πολλοι 30 μέρες να αναρτούμε για λογαριασμό της. Γιατι Ετσι”, έγραψε.

 

 

 

 

 

Η εταιρεία Facebook για να αιτιολογήσει την κίνησή της ανέφερε το εξής: “Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε ή να σχολιάσετε για 30 ημέρες. Αυτό συμβαίνει επειδή δημοσιεύσατε παλαιότερα κάτι που δεν ακολουθούσε τους Όρους της κοινότητάς μας. Αυτό το σχόλιο παραβιάζει τους όρους μας σε ό,τι αφορά την παρενόχληση και τον εκφοβισμό και γι’ αυτό μπορείτε να το δείτε μόνο εσείς”.

 

Σύμφωνα με το μέσο, ο λόγος που η Έλενα Ακρίτα αποκλείστηκε είναι η απάντησή της σε υβριστικό σχόλιο.