Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Παραιτείται η δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Γιατί παραιτήθηκε από δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου η δικηγόρος, Κατερίνα Μαυροειδή

Παραιτείται η δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου Κατερίνα Μαυροειδή, η οποία είχε αναλάβει να τον υπερασπιστεί στο β’ βαθμό ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά.

Στην ανακοίνωσή της η δικηγόρος, Κατερίνα Μαυροειδή, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Όπως είναι γνωστό είχα αναλάβει την υπεράσπιση του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου στο β΄ βαθμό Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών. Πλην όμως, επαγγελματικοί και προσωπικοί λόγοι, δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω ως συνήγορος υπεράσπισης στην εν λόγω υπόθεση και δηλώνω την παραίτησή μου».

Ετοιμάζεται να δώσει Πανελλήνιες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Η δικηγόρος, Κατερίνα Μαυροειδή, είχε αναφέρει πρόσφατα ότι «ο ίδιος εκτίει την ποινή του, την υπέρτατη των ποινών, έχει συμμορφωθεί πλήρως με τις αποφάσεις και ζητούσε απλά να του δοθεί η δυνατότητα να ασκήσει όλα του τα δικαιώματα για μια δίκαιη δίκη. Ο εντολέας μου περίμενε και περιμένει την έκβαση του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου, είναι ψύχραιμος. Εργάζεται στη φυλακή, έχει άριστη συμπεριφορά και διαγωγή και μελετά για να δώσει Πανελλήνιες τον Ιούνιο».