Διπλό φονικό Μακρινίτσα: Σπαρακτική εξομολόγηση – «Κάθε μέρα νομίζω ότι θα δω τα παιδιά μου»

«Θέλω δικαίωση, να σαπίσει στη φυλακή, να πεθάνει εκεί, τα παιδιά μου δε θα τα ξαναδώ, αλλά αυτό θέλω»

Έξι μήνες σχεδόν έχουν περάσει από το διπλό φονικό στη Μακρινίτσα, όταν o 31χρονος σύζυγος της Κωνσταντίνας Τσάπας, σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του και τον αδελφό της, στο πατρικό τους σπίτι, μπροστά στα μάτια της μητέρας τους.

Η 28χρονη γυναίκα είχε πάρει τον γιο τους και είχε φύγει από το σπίτι, αναζητώντας καταφύγιο στο πατρικό της, καθώς ο δράστης, ασκούσε βία σε βάρος της, κάτι που η ίδια είχε καταγγείλει στις αρχές.

Ο δράστης είναι στη φυλακή και το παιδί τους μεγαλώνει με τους γονείς της γυναίκας, οι οποίοι προσπαθούν να επουλώσουν τις πληγές τους και να σταθούν στο εγγόνι τους.

“Κάθε μέρα νομίζω ότι θα δω τα παιδιά μου”, είπε ο πατέρας στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” στο Star.

Έχουν φύγει από το σπίτι που έγινε το φονικό

Μαζί με τη σύζυγο και το εγγόνι τους έχουν εγκαταλείψει το σπίτι, όπου έγινε το φονικό και προσπαθούν να σταθούν και πάλι στα πόδια τους.

“Πηγαίνω καμιά φορά αλλά δεν αισθάνομαι όμορφα. Νιώθω σαν να πατάω τα πτώματα των παιδιών μου. Στο νεκροταφείο γαληνεύω, κάθομαι δύο ώρες και τους μιλάω”, είπε συγκινημένος.

Μαζί του πηγαίνει και το εγγονάκι του, το οποίο γνωρίζει ότι η μαμά και ο θείος δε θα γυρίσουν, αλλά δεν γνωρίζει πώς έφυγαν από τη ζωή.

“Πρέπει κάποια στιγμή να τα μάθει από εμάς. Παρακολουθούμε κι εμείς και το παιδί ψυχολόγο και προσπαθούμε να συνέλθουμε”, είπε ο πατέρας της Κωνσταντίνας.

 

O δράστης με την 28χρονη Κωνσταντίνα

Μιλώντας για τον δράστη λέει ότι “θέλω δικαίωση, να σαπίσει στη φυλακή, να πεθάνει εκεί, τα παιδιά μου δε θα τα ξαναδώ, αλλά αυτό θέλω”, είπε, προσθέτοντας πως ο δράστης τη μοιραία νύχτα είχε σκοπό να κάνει ακόμα μεγαλύτερο κακό.

“Αν με έβρισκε μπροστά του θα με σκότωνε κι εμένα. Πιστεύω ότι θα σκότωνε και το ίδιο το παιδί του”.

Εκείνο το βράδυ ο ίδιος βρισκόταν με τον εγγονό του σε ένα δωμάτιο για να μη δει το παιδί τον πατέρα του στην κατάσταση που βρισκόταν. Εξομολογείται μάλιστα ότι δεν είχε καταλάβει ότι τα παιδιά του ήταν νεκρά και νόμιζε ότι είχε γίνει ένας τσακωμός, όπως γινόταν κάθε φορά.

“Δεν είχα καταλάβει τι κακό είχε συμβεί. Κατέβηκα από το δωμάτιο και πρώτα είδα την κόρη μου νεκρή και τη γυναίκα μου να κάθεται σε ένα μπαουλάκι σε κατάσταση σοκ. Μετά άνοιξα την πόρτα και είδα και τον γιο μου. Αν το ήξερα θα είχα βγει έξω κι ό,τι γινόταν”, είπε.