Δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης: Ενός λεπτού σιγή για Νικολαΐδη και Σαράφη

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των Αλέξανδρου Νικολαΐδη και Σταύρου Σαράφη, των δύο σπουδαίων αθλητών που έφυγαν από τη ζωή στα μέσα Οκτωβρίου, τήρησε το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Θεσσαλονίκης

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των Αλέξανδρου Νικολαΐδη και Σταύρου Σαράφη, των δύο σπουδαίων αθλητών που έφυγαν από τη ζωή στα μέσα Οκτωβρίου, τήρησε το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Θεσσαλονίκης στην αποψινή του συνεδρίαση.

Ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας αναφέρθηκε στην απώλεια των δύο σπουδαίων αθλητών, του δις Ολυμπιονίκη και του «Καίσαρα» των ελληνικών γηπέδων, τονίζοντας πως η πόλη θα τους τιμήσει, όπως τους αρμόζει: «Επιφυλάσσομαι στο Σώμα να αποδώσουμε τις τιμές ως δήμος της πόλης, στην οποία οι δύο αθλητές έζησαν και την οποία λάμπρυναν, ώστε σε κάποιο σημείο της Θεσσαλονίκης μας να μείνει το δικό τους στίγμα για την αιωνιότητα».

Η Κατερίνα Νοτοπούλου, με τη δημοτική παράταξη της οποίας ήταν υποψήφιος στις εκλογές του 2019 ο Σταύρος Σαράφης, ενώ με τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη έδωσαν κοινές μάχες με τον ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε για «δύσκολες ημέρες για την πόλη μας. Το πανελλήνιο θρήνησε και θρηνεί για τις δύο απώλειες. Μεγάλη η οδύνη».

Τα συλλυπητήριά τους για την απώλεια των δύο σπουδαίων αθλητών εξέφρασαν, επίσης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Πέτρος Λεκάκης, επικεφαλής παρατάξεων της αντιπολίτευσης και δημοτικοί σύμβουλοι. Παράλληλα, τιμήθηκε και η μνήμη της δημοτικής συμβούλου, Μαρίας Αγαθαγγελίδου, καθώς συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τον θάνατό της.