Δήμος Θεσσαλονίκης: Αρχίζουν τα έργα συντήρησης στη νέα παραλία – Υπογράφηκε η σύμβαση

Σε εκτεταμένες παρεμβάσεις συντήρησης και επισκευής στη νέα παραλία προχωρά ο Δήμος Θεσσαλονίκης

Σε εκτεταμένες παρεμβάσεις συντήρησης και επισκευής στη νέα παραλία προχωρά ο Δήμος Θεσσαλονίκης, έπειτα από την υπογραφή σήμερα (14/02) το πρωί της σύμβασης ανάθεσης του αντίστοιχου έργου από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων και Βιώσιμης Κινητικότητας Εφραίμ Κυριζίδη.

«Από την αρχή της θητείας μας είχαμε δεσμευτεί για μια μεγάλη εργολαβία συντήρησης της νέας παραλίας και η δέσμευση αυτή γίνεται πράξη. Η νέα παραλία είναι το κόσμημα της πόλης μας, είναι ένας τόπος που προσελκύει και κατοίκους και επισκέπτες. Με αυτήν την εργολαβία -που πέρασε από σαράντα κύματα, όχι με ευθύνη της διοίκησης, αλλά σήμερα επιτέλους έχουμε ανάδοχο- υπάρχουν τα κατάλληλα εργαλεία, ώστε η νέα παραλία να έχει την καλύτερη δυνατή εικόνα. Θα είμαστε εκεί, για να επιβλέπουμε και να πιέζουμε για αυτόν τον σκοπό», ανέφερε σε σχετική δήλωσή του ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

«Ολοκληρώσαμε τη διαγωνιστική διαδικασία για τη συντήρηση της νέας παραλίας μετά από πολύμηνες δικαστικές διαμάχες. Πρόκειται για μια μεγάλη εργολαβία, η οποία θα καλύψει όλες τις ανάγκες αυτού του κομματιού της Θεσσαλονίκης, που το απολαμβάνουν κάτοικοι και επισκέπτες, για τα επόμενα δύο χρόνια. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που υπάρχει συγκεκριμένη εργολαβία για τη συντήρηση αυτού του στολιδιού της πόλης», είπε από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Βιώσιμης Κινητικότητας Εφραίμ Κυριζίδης.

Διαβάστε περισσότερα στα e-ota.gr