Δίκη Τοπαλούδη: «Δεν είναι ικανοποιημένος με την απόφαση» ο 23χρονος Ροδίτης

ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 23χρονου Ροδίτη επιμένει ότι ο καταδικασθείς έχει προγενέστερη ψυχική διαταραχή – Εμμένει στην εκδοχή του μειωμένου καταλογισμού.

Στη λογική του μειωμένου καταλογισμού επιμένει για τον 23χρονο Ροδίτη, ο συνήγορος υπεράσπισής του, σημειώνοντας ότι ο καταδικασθείς σε ισόβια και 15 χρόνια κάθειρξη  για τη δολοφονία και τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη  έχει προγενέστερη ψυχική διαταραχή.

Ο 23χρονος «δεν είναι ικανοποιημένος από την απόφαση» δήλωσε στο MEGA ο δικηγόρος του Σωτήρης Αβδελίδης, την ώρα που αναμένονται νέες έρευνες και μηνύσεις κατά συγγενών του καταδικασθέντα.

Ο κ. Αβδελίδης επικαλέστηκε την απολογία του, λέγοντας ότι «δεν είχε καμία συνέχεια, δεν μπορούσε να απαντήσει, οι απαντήσεις του ήταν κατά βάση ασυνάρτητες. Έπεσε σε αντιφάσεις, που έχουν να κάνουν με την νοητική λειτουργία αυτού του ανθρώπου».

«Ο κάθε νοήμων πολίτης που δεν έχει δει τις συμπεριφορές του κατηγορουμένου στην ακροαματική διαδικασία θα ήταν από την άλλη πλευρά. Εγώ είπα για προγενέστερη ψυχική διαταραχή του κατηγορουμένου», σημείωσε.