Θέμης Αδαμαντίδης: «Έχω δώσει εντολή στον Αλέξη Κούγια να κάνει αγωγές σε όσους με έχουν εμπλέξει» – Τι λέει για το κύκλωμα ναρκωτικών (Βίντεο)

«Κάνουν το παν για να κονομήσουν εις βάρος μου» ξεσπαθώνει ο γνωστός τραγουδιστής

Το όνομα του Θέμη Αδαμαντίδη ακούστηκε για το κύκλωμα ναρκωτικών που η Αστυνομία εξάρθρωσε σε Ελληνικό και Βάρη και στην αρχή φέρεται να είχε το ρόλο του «εγκεφάλου» κουμπάρος γνωστού τραγουδιστή.

Μετά την αρχική διάψευση του δικηγόρου του αοιδού, Αλέξη Κούγια, ο Θέμης Αδαμαντίδης τόνισε στο δελτίο ειδήσεων του Star ότι του έχει δώσει εντολή να προχωρήσει σε μηνύσεις έναντι όσων τον ενέπλεξαν.

«Είναι αλλόκοτα όλα αυτά που γράφονται και αδιακρισία μεγάλη. Έχω δώσει εντολή στον δικηγόρο μου, στον Αλ. Κούγια και θα κάνει αγωγές σε όσους έχουν εμπλέξει το όνομά μου στο θέμα αυτό», λέει.

Όπως αναφέρει δεν έχει εκδοθεί ένταλμα για τη σύλληψή του και δεν έχει καμία απολυτως σχέση με την υπόθεση.

«Θα δουν αγωγές αυτή τη φορά γιατί τους έχω αφήσει πολλές φορές και δεν έχω ασχοληθεί, αλλά τελικά κάνουν το παν, με οποιονδήποτε τρόπο για να βγάλουν λεφτά και να κονομήσουν σε βάρος μου. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα ρε παιδιά», σημειώνει και προσθέτει φανερά ενοχλημένος: «Ευτυχώς που έχει φύγει η μανούλα μου από τη ζωή, γιατί εάν μάθαινε όλα αυτά αυτή τη στιγμή, θα έφευγε από αυτήν την αιτία».