Αύριο το τελευταίο «αντίο» στον δικό μας Αντώνη: Στη Ριτσώνα στις 11 το πρωί η τελετή

Ανείπωτος ο θρήνος για τον χαμό του στον όμιλο των «Παραπολιτικών» και στον δημοσιογραφικό κόσμο

Ανείπωτη θλίψη προκάλεσε στον όμιλο των «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ» αλλά και ευρύτερα στον δημοσιογραφικό κόσμο ο αδόκητος χαμός του Αντώνη Χρυσουλάκη, του δικού μας Αντώνη, που βρέθηκε νεκρός ύστερα από φωτιά στο διαμέρισμά του στην πλατεία Αττικής την περασμένη Κυριακή.

Αύριο, Πέμπτη, στις 11 το πρωί, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι θα πουν στη Ριτσώνα το τελευταίο «αντίο» στον Αντώνη. Θα ακολουθήσει αποτέφρωση στις 12:40.

 

Ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΣΗΕΑ, όπου αναφέρει: «Η τελετή για το τελευταίο “αντίο” στον Αντώνη θα γίνει αύριο, Πέμπτη, στις 11 το πρωί στη Ριτσώνα, όπου και θα ακολουθήσει αποτέφρωση στις 12:40.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με οδύνη αποχαιρετά έναν νέο συνάδελφο, τον Αντώνη Χρυσουλάκη, ο οποίος “χάθηκε” απρόσμενα την Κυριακή, 13 Αυγούστου, σε πυρκαγιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά του.

Ο Αντώνης Χρυσουλάκης γεννήθηκε στη Νίκαια Αττικής το 1988. Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία Αθηνών φοιτώντας στο Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών, αποφάσισε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και σπούδασε σε ιδιωτική σχολή. Στην επαγγελματική του σταδιοδρομία ασχολήθηκε αρχικά με το ελεύθερο ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα “reader.gr” και στην εφημερίδα «ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ» ενώ στη συνέχεια αναδείχθηκε ως ένας πολλά υποσχόμενος αστυνομικός συντάκτης, στην εφημερίδα “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ” και την ιστοσελίδα “parapolitika.gr”.

Υπήρξε ευγενής, σεμνός και αγαπητός συνάδελφος, ο οποίος άφησε τις καλύτερες αναμνήσεις σε όλους όσοι τον γνώρισαν. Τα επαγγελματικά του όσο και τα προσωπικά του σχέδια για το μέλλον ήταν πολλά, όμως, η μοίρα είχε άλλη γνώμη και έτσι αφήνει πίσω του δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένειά του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συλλυπείται τους οικείους του και εκφράζει την οδύνη του για την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, ενός σκληρά εργαζόμενου δημοσιογράφου, ο οποίος υπηρέτησε το λειτούργημά μας με συνέπεια, ευπρέπεια και ευσυνειδησία.

Η οικογένεια και οι φίλοι του Αντώνη Χρυσουλάκη θα τον αποχαιρετήσουν αύριο Πέμπτη, 17 Αυγούστου, στις 11.00 π.μ. στη Ριτσώνα».

 

Διαβάστε περισσότερα στα parapolitika.gr