Ζεφύρι: «Βεντέτα» μεταξύ οικογενειών Ρομά η αιτία για τους πυροβολισμούς – Στη ΓΑΔΑ ο πατέρας, αναζητείται ο γιος

Εκτός κινδύνου το κοριτσάκι

Σε βεντέτα μεταξύ δύο οικογενειών Ρομά που είναι γείτονες στο Ζεφύρι, φαίνεται να οφείλεται το περιστατικό με πυροβολισμούς, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 5χρονου κοριτσιού.

 

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται το 5χρονο κοριτσάκι το οποίο ενώ έπαιζε σε αλάνα στο Ζεφύρι, τραυματίστηκε όταν άγνωστος άνοιξε πυρ. Το κοριτσάκι έχει τραύμα στον μηρό και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας έχει συλληφθεί από δυνάμεις της ΟΠΚΕ που έσπευσαν στο σημείο ένας 50χρονος, ενώ αναζητείται ο 28χρονος γιος του.

 

Οι δύο οικογένειες μένουν σε διπλανά σπίτια και οι σχέσεις τους είναι κακές, με τους τσακωμούς μεταξύ τους να είναι συχνοί, κατά τις ίδιες πληροφορίες.

 

Το συμβάν

Το σοβαρότατο, νέο περιστατικό πυροβολισμών στην Δυτική Αττική, σημειώθηκε στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 57 στο Ζεφύρι, όπου βρίσκονται τα δύο σπίτια και ανάμεσα τους η αλάνα όπου κατά κανόνα παίζουν παιδιά.

Ο δράστης, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων, στάθμευσε στον αριθμό 51 της ίδιας οδού και πυροβόλησε τέσσερεις φορές με πιστόλι προς ένας από τα δύο σπίτια, με αποτέλεσμα ένα από τα βλήματα να εποστρακιστεί και να τραυματίσει το κοριτσάκι.