Βόλος: Μητέρα καταγγέλλει την κόρη της για ξυλοδαρμό – «Φοβάμαι μην κάνει πράξη τις απειλές της»

«Δεν ξέρω αν την βοηθάω με όσα σας λέω, αλλά αυτή είναι η αλήθεια»

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε μια 55χρονη γυναίκα από την ίδια της την κόρη στον Βόλο. Μάλιστα, χθες, αναγκάστηκε να καταθέσει μήνυση εναντίον της.

 

Ωστόσο αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η γυναίκα ξυλοκοπείται από το παιδί της, το οποίο από τον Αύγουστο μέχρι σήμερα έχει νοσηλευτεί δύο φορές στην ψυχιατρική του Νοσοκομείου Βόλου.

Η 30χρονη γυναίκα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η 56χρονη, χτυπάει άγρια την μητέρα της μόλις εκείνη αρνείται να της κάνει κάποιο χατίρι.

«Εκείνη τη στιγμή, την τελευταία φορά που με χτύπησε, ζαλίστηκα, έχασα τον κόσμο», είπε χαρακτηριστικά στους αστυνομικούς, τονίζοντας ότι και άλλες φορές στο παρελθόν έχει εκδηλώσει επιθετική συμπεριφορά απέναντί της. «Δεν ξέρω αν την βοηθάω με όσα σας λέω, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Είναι παιδί μου, την αγαπάω, αλλά είναι επιθετική και γίνεται επικίνδυνη. Φοβάμαι μήπως κάποια στιγμή κάνει πράξη τις απειλές της», είπε στους αστυνομικούς.

Για την νεαρή γυναίκα έγινε αίτηση ακούσιας νοσηλείας και οδηγήθηκε στην ψυχιατρική του Νοσοκομείου Βόλου, όπου θα παραμείνει 20 ημέρες για να ρυθμίσει την αγωγή της.

Πηγή: gegonota