Τρόμος για 21χρονη στους Αγίους Αναργύρους: Την παρενόχλησε άνδρας με κοτσίδα

Πότε ξεκίνησαν όλα

Τον τρόμο έζησε μια 21χρονη κοπέλα στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων από έναν περίεργο άνδρα με κοτσίδα.

 

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Πρώτου Θέματος, ο άνδρας την ακολούθησε με το αυτοκίνητο και ενώ περπατούσε σε κεντρικό δρόμο, την εγκλώβισε ανάμεσα σε δύο οχήματα, άνοιξε το παράθυρο και απλώνοντας τα χέρια του και αρχίζει να τη θωπεύει στους γλουτούς.

Ο «σιωπηλός κοτσιδάκιας» με το γκρι αυτοκίνητο, αφού ολοκλήρωσε τη διεστραμμένη του πράξη, χωρίς να πει κουβέντα μπήκε στο όχημα και εξαφανίστηκε. Το θύμα ενημέρωσε το Τμήμα Ασφαλείας των Αγίων Αναργύρων και έδωσε περιγραφή του έκφυλου άνδρα ο οποίος αναζητείται.

Πότε ξεκίνησαν όλα

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα του Σαββάτου.

Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 17:00.

Η 21χρονη κοπέλα, βάδιζε αμέριμνη στην οδό Ναούσης στους Αγίους Αναργύρους όταν ξαφνικά ένα αυτοκίνητο γκρι χρώματος της κλείνει το δρόμο και την εγκλωβίζει ανάμεσα σε δυο οχήματα. Η νεαρή παγώνει όταν βλέπει τον άνδρα να κατεβάζει το παράθυρο και έχοντας βγει σχεδόν έξω, απλώνει τα χέρια και αρχίζει να τη θωπεύει στους γλουτούς.

Το εφιαλτικό σκηνικό διήρκεσε 2-3 λεπτά και ο οδηγός έβαλε μπροστά και πατώντας γκάζι χάθηκε προς τη λεωφόρο Δημοκρατίας.

Η κοπέλα κατήγγειλε το συμβάν στην Αστυνομία, τους έδωσε την περιγραφή του άνδρα λέγοντας ότι ήταν νεαρός, με κοτσίδα, καστανά μαλλιά και πιθανότατα Έλληνας καθώς δεν μίλησε καθόλου.

Για το αυτοκίνητο δε, είπε ότι από τον τρόμο δεν κατάφερε να συγκρατήσει την πινακίδα, ούτε τον τύπο μόνο ότι ήταν χρώματος γκρι.