Τροχαίο στον Κηφισό: Ανετράπη νταλίκα με πορτοκάλια – Ουρά χιλιομέτρων (Φωτο-Βίντεο)

αποδόθηκαν οι δύο αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας ενώ οι άλλες δύο παραμένουν κλειστές

Μεγάλη ταλαιπωρία για τους οδηγούς που βρίσκονται στη λεωφόρου Κηφισού, στο ρεύμα προς Πειραιά, καθώς εξετράπη της πορείας της νταλίκα με τον οδηγό να έχει τραυματιστεί ελαφρά.

 

Πιο συγκεκριμένα, η νταλίκα ξέφυγε της πορείας της κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με αποτέλεσμα να κλείσει για αρκετή ώρα το ρεύμα προς Πειραιά.

 

Μετ’ εμποδίων διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων στη λεωφόρο Κηφισού στο ρεύμα προς Πειραιά, καθώς στις 6 το πρωί αποδόθηκαν οι δύο αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας ενώ οι άλλες δύο παραμένουν κλειστές.

Κλειστός παραμένει και ο παράδρομος από την Πέτρου Ράλλη προς την κάθοδο του Κηφισού.

Σύμφωνα με τον Σύμβουλο Οδικής Ασφάλειας της Περιφέρειας Αττικής Κίμωνα Λογοθέτη, οι εργασίες των συνεργείων θα διαρκέσουν για τις επόμενες τρεις ώρες τουλάχιστον, προκειμένου να καθαρίσουν το οδόστρωμα από τα πορτοκάλια καθώς προκαλούν ολισθηρότητα και είναι επικίνδυνο για τα διερχόμενα αυτοκίνητα. Επίσης, γίνονται εργασίες για την αποκατάσταση στους ιστούς ηλεκροφωτισμού αλλά και στα στηθαία που έχουν χτυπηθεί από την νταλίκα.

Στο σημείο βρέθηκαν συνεργεία της περιφέρειας, αστυνομικές δυνάμεις και πυροσβέστες προκειμένου να αποκατασταθεί η κυκλοφορία.

 

 

Γερανός απομάκρυνε το φορτηγό, ενώ καθαρίζεται το οδόστρωμα.

Το τροχαίο, σημειώθηκε στις 04:00 τα ξημερώματα, στο ύψος της συμβολής της λεωφόρου Κηφισού με την οδό Αγίας Άννης στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη.