Τραγωδία στην Αιγιαλεία: 72χρονος άναψε μαγκάλια, «σφράγισε» πορτοπαράθυρα και αυτοκτόνησε με τις αναθυμιάσεις

O 72χρονος είχε αφήσει σημείωμα στο σπίτι όπου βρέθηκε νεκρός

Τραγικό τρόπο για να βάλει τέλος στη ζωή του φαίνεται ότι επέλεξε ένας 72χρονος σε ορεινό χωριό της δυτικής Αιγιαλείας που βρέθηκε νεκρός στην κρεβατοκάμαρα της εξοχικής κατοικίας που διατηρούσε στον τόπο καταγωγής του.

Ο θάνατος του 72χρονου, σύμφωνα με τα στοιχεία που εντοπίστηκαν στον χώρο, αποδίδεται σε αυτοκτονία από την αστυνομία. Μέσα στο υπνοδωμάτιο, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», υπήρχαν δυο χρησιμοποιημένα μαγκάλια, ενώ ο άνδρας είχε «σφραγίσει» πόρτες και παράθυρα με μονωτική ταινία.

Από την ΕΛΑΣ αποκλείστηκε από την πρώτη στιγμή το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, καθώς ο 72χρονος είχε αφήσει ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο, κατά πληροφορίες, εξέφραζε, μεταξύ άλλων, την επιθυμία να μην ταφεί αλλά να αποτεφρωθεί.

Ο ηλικιωμένος είχε πάει στο χωριό τις προηγούμενες ημέρες από περιοχή της Κορινθίας, όπου κατοικούσε μόνιμα και τίποτε δεν προμήνυε το κακό που συνέβη. Ο άνδρας, πατέρας δυο παιδιών, ζούσε μόνος μετά την απώλεια της συζύγου του και συνήθιζε να πηγαίνει τακτικά στην περιοχή.

Το τραγικό περιστατικό που βύθισε στο πένθος την οικογένεια, φίλους και όλους όσοι τον γνώριζαν «πάγωσε» την τοπική κοινωνία, αφού ο 72χρονος ήταν ιδιαιτέρως αγαπητό πρόσωπο, αποκαλύφθηκε το πρωί της Κυριακής, όταν ξάδελφός του πήγε να τον επισκεφθεί.

Πηγή: pelop.gr