Θύμα εκδικητικής πορνογραφίας 55χρονος – Τον εκβιάζουν και του ζητούν 85.000 ευρώ

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στην Πάτρα

Μία νέα υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας απασχολεί, σύμφωνα με πληροφορίες, τις αστυνομικές αρχές στην Πάτρα.

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, θύμα είναι ένας 55χρονος, τον οποίο εκβιάζουν ζητώντας του 85.000 ευρώ, ώστε να μην δημοσιοποιηθεί βίντεο με προσωπικές του στιγμές.

Σύμφωνα με το pelop.gr, ο άνδρας ανταποκρίθηκε σε μηνύματα στο Facebook και έστειλε σε κοπέλα βίντεό του, κάτι που έκανε και εκείνη.

Μετά από λίγο καιρό η κοπέλα τον εκβίασε και του ζήτησε, προκειμένου να μην τα δημοσιοποιήσει, να της καταθέσει σε λογαριασμό που του έστειλε 85.000 ευρώ. Για να τον τρομάξει, ανέβασε ένα screen shot από το βίντεο στο προφίλ του.

Για τη νέα αυτή υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας, μίλησε στο MEGA, ο δικηγόρος του θύματος, Δημήτρης Γκαβέρας, τονίζοντας: «Ο οποιοσδήποτε μπορεί να είναι θύμα σε αυτές τις υποθέσεις. Υπάρχουν και άλλα κυκλώματα που δρουν παράλληλα. Το θύμα σε αυτή την υπόθεση είναι ένας 55χρονος άνδρας. Δημοσιοποιήθηκε υλικό σε γνωστό διαδικτυακό ιστότοπο, screenshot από προσωπικό του βίντεο, αλλά δεν αρκέστηκαν σε αυτό και απαιτήθηκε χρηματικό ποσό για να μη δημοσιοποιηθούν προσωπικές στιγμές του 55χρονου».

Ο άνδρας έχει κατατεθεί μήνυση και εχει οριστεί δικάσιμος για αρχές Νοεμβρίου.