Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή σύλληψη διακινητή μεταναστών – Τους έκρυβε στο πορτ μπαγάζ

Πρόκειται για 40χρονο αλλοδαπό, ο οποίος κατελήφθη να μεταφέρει παράνομα ομοεθνείς του, τρείς εκ των οποίων στο χώρο αποσκευών

Στη σύλληψη ενός 40χρονου άνδρα προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, ο οποίος ενέχεται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

 

Συγκεκριμένα, το πρωί της Δευτέρας, στο πλαίσιο περιπολιών στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Καβάλας, στο ύψος του κόμβου Κερδυλλίων, αστυνομικοί εντόπισαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με αλλοδαπές πινακίδες κυκλοφορίας, ο οδηγός του οποίου, προκειμένου να αποφύγει επικείμενο έλεγχο, αρχικά ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς και στη συνέχεια το ακινητοποίησε προσπαθώντας να διαφύγει πεζός. Έπειτα από πεζή καταδίωξη ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, ενώ διαπιστώθηκε ότι στερείται ταξιδιωτικών εγγράφων και άδειας ικανότητας οδήγησης.

Πρόκειται για 40χρονο αλλοδαπό, ο οποίος κατελήφθη να μεταφέρει παράνομα ομοεθνείς του, τρείς εκ των οποίων στο χώρο αποσκευών, που στερούνταν εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.
Προανάκριση διενεργείται από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης.

 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.