Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο 23χρονος ράπερ που διέπραξε ληστείες κατ’ επανάληψη (Φωτο)

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος δήλωσε καλλιτέχνης της ραπ μουσικής, είχε αποφυλακιστεί παλαιότερα εκτίοντας ποινή για παρόμοιες πράξεις

H EΛΑΣ, έπειτα από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έδωσε στη δημοσιότητα από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης που συνελήφθη στις 13/12.

Ειδικότερα, στον ίδιο ασκήθηκε ε ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις της ληστείας από κοινού, κατά συρροή, τετελεσμένες και σε απόπειρα, της απείθειας, της παράνομης οπλοφορίας και της οπλοχρησίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ertnews.gr, μέσα σε διάστημα δύο ωρών λήστεψε τέσσερα φαρμακεία, τρία καταστήματα τυχερών παιχνιδιών κι ένα μίνι μάρκετ στις περιοχές της Νεάπολης, των Αμπελοκήπων, της Καλαμαριάς και της Χαριλάου, με συνολική λεία άνω των 7.000 ευρώ.

Πρόκειται για τον:

(επ.) ΟΝΤΙΣΒΙΛΙ (ον.) Γεώργιο του Μιχαήλ και της Μάϊας, γεν. 25-04-1999, στην Τιφλίδα Γεωργίας

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος δήλωσε καλλιτέχνης της ραπ μουσικής, είχε αποφυλακιστεί παλαιότερα εκτίοντας ποινή για παρόμοιες πράξεις.

Επιστρέφοντας σε καθεστώς ελευθερίας φαίνεται όμως πως συνέχισε την εγκληματική του δράση, με αποκορύφωμα την ημέρα που έκανε τη μία ληστεία μετά την άλλη. Εκτός από τα οκτώ συγκεκριμένα «χτυπήματα» προέκυψαν άλλα τέσσερα, σε μίνι – μάρκετ και ζαχαροπλαστείο, το αμέσως προηγούμενο διάστημα.

Απολογούμενος στον ανακριτή, ο 23χρονος φέρεται να αποδέχθηκε τις πράξεις του και επικαλέστηκε προβλήματα ψυχικής φύσεως και τοξικοεξάρτησης. Ζήτησε δε, τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης για την επιβεβαίωση των ισχυρισμών του.