Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για το θρίλερ της Πάτρας με τον θάνατο τον τριών κοριτσιών. Την ίδια ώρα, φωτογραφίες – ντοκουμέντο οι οποίες απαθανατίζουν τις εκδορές τις οποίες έφερε στη μύτη της η Μαλένα η οποία κατέληξε αιφνιδίως, την 13η Απριλίου 2019 μέσα σε νοσοκομείο παρουσία της μητέρας της, έφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ».
Όπως μετέφερε η μητέρα των τριών κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους στην Πάτρα μέσω της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» προήλθαν από τα νύχια της μικρής πιθανότατα, ή από κάποιο παραμύθι που διάβαζε ή ίσως από τους ίδιους τους γονείς σε κάποια κίνηση στο μπάνιο. «Αυτές ήταν τόσο μικρούλες που ήταν είτε από τα νύχια της, είτε από τα παραμύθια όπως τα πέταγε, απ’ ότι θυμάμαι, γιατί έκανε κρίσεις νεύρων από τα φάρμακα που της έδιναν. Μπορεί όμως να τις κάναμε και εμείς οι ίδιοι σε μια κίνηση στο μπάνιο. Είναι τόσο μικρές και τόσο επιφανειακές» μετέφερε στο μήνυμά της που διαβάστηκε στην εκπομπή.
Τι δείχνουν τα βίντεο με τους σπασμούς της Τζωρτζίνας
Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» έφερε στη δημοσιότητα στοιχεία για τα όσα περιέχουν τα τρία βίντεο που είχε τραβήξει η μητέρα με τους σπασμούς της Τζωρτζίνας. Τα βίντεο έχουν τραβηχτεί κατόπιν εντολής του προϊστάμενου της ΜΕΘ στο νοσοκομείο του Ρίου στη μητέρα, καθώς ήθελε να διαπιστώσει τι ακριβώς συμβαίνει.
Στα βίντεο η μικρή Τζωρτζίνα είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι του νοσοκομείου, όταν η μητέρα συνειδητοποιεί πως έχουν ανέβει πολύ οι παλμοί της καρδιάς της. Μάλιστα, το μηχάνημα που παρακολουθεί την καρδιά του κοριτσιού καταγράφει πάνω από 160 παλμούς.
Η μητέρα στο βίντεο δείχνει και το μηχάνημα αλλά και το παιδί, το οποίο είναι σχεδόν ακίνητο όσο ανεβαίνουν οι παλμοί της καρδιάς. Ξαφνικά, όμως, «βυθίζονται» οι παλμοί αλλά και το οξυγόνο του παιδιού και εκείνο έχει σπασμούς. Τότε η μητέρα βάζει μόνη της μάσκα οξυγόνου στο παιδί.
Μετά από τρία λεπτά έρχεται στο δωμάτιο μία νοσοκόμα που λέει ότι όλοι οι γιατροί είναι ενημερωμένοι και η μητέρα λέει να έρθουν γρήγορα. Στη συνέχεια έρχονται και οι γιατροί που παλεύουν να κρατήσουν το παιδί στη ζωή. Σε επόμενο βίντεο, λειτουργεί ο απινιδωτής, καθώς οι παλμοί του παιδιού ήταν πολύ χαμηλοί.