Συνελήφθη ο δράστης της αιματηρής ληστείας σε βάρος αρτοποιού στον Κολωνό

Ο δράστης οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ένοπλη ληστεία και αντίσταση κατά της αρχής

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ο δράστης της αιματηρής ληστείας σε βάρος ιδιοκτήτη αρτοποιείου στον Κολωνό, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, με συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό του θύματος.

 

Ο δράστης οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ένοπλη ληστεία και αντίσταση κατά της αρχής.

 

Τι συνέβη το πρωί του Σαββάτου

 

Ο 40χρονος κακοποιός, αλβανικής καταγωγής, εισέβαλε στο κατάστημα λίγο πριν από τις τέσσερις το πρωί και άρπαξε την ταμειακή μηχανή.

 

Όμως, κατά τη διαφυγή του έγινε αντιληπτός από τον αρτοποιό ο οποίος προσπάθησε να τον εμποδίσει.

Δίχως να διστάσει ο ληστής γύρισε και πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής τον άτυχο επιχειρηματία με πιστόλι,τραυματίζοντας τον σοβαρά στο θώρακα και τη κοιλιακή χώρα.

 

Λίγη ώρα αργότερα, σύμφωνα με την αστυνομία ο 40χρονος εντοπίστηκε από άνδρες της ομάδας Δίας να τρέχει στο δρόμο, κρατώντας στα χέρια την ταμειακη μηχανή.

Μάλιστα στην προσπάθεια του να διαφύγει πέταξε τη ταμειακή μηχανή στους αστυνομικούς. Παρόλα αυτά εκείνοι, κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν – και παρά τη σθεναρή αντίστασή του, να τον συλλάβουν –

Πάνω του μάλιστα βρήκαν το πιστόλι, με το οποίο πυροβόλησε τον αρτοποιό, κουκούλα, γάντια και διαρρηκτικά εργαλεία.