Συναγερμός στην Αγία Παρασκευή: Συνελήφθησαν δύο άτομα που έβγαλαν καραμπίνες λίγο πριν την Ανάσταση

Ήθελαν να ρίξουν μπαλωθιές

Δύο άτομα συνελήφθησαν το βράδυ του Μ. Σαββάτου, λίγο πριν την Ανάσταση στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα στην Αγία Παρασκευή.

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της «ΕΡΤ», πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο για να γιορτάσουν την Ανάσταση παρατήρησαν δυο άντρες με καραμπίνες στα χέρια στο πίσω μέρος του ναού και αμέσως κάλεσαν την αστυνομία.

 

Στο σημείο έσπευσε αξιωματικός και αστυνομικοί της ομάδας Δίας Βορειανατολικής Αττικής.

 

 

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με τις πληροφορίες, μπήκαν ακόμα και μέσα στο ιερό και ενημέρωσαν τον ιερέα ότι έπρεπε να κάνουν έρευνες, ωστόσο εντόπισαν τελικά τα 2 άτομα στον εξωτερικό χώρο.

 

 

Τους πέρασαν χειροπέδες και με περιπολικό τους προσήγαγαν στο τμήμα ασφαλείας Αγίας Παρασκευής όπου τελικά οι προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Παράλληλα εντόπισαν και μια χάρτινη κούτα με πλήθος φυσιγγίων.

 

 

Οι δυο συλληφθέντες φέρεται να υποστήριξαν ότι θα χρησιμοποιούν τις καραμπίνες προκειμένου να ρίξουν μπαλωθιές για την Ανάσταση.

 

 

Παράλληλα και στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στην Αγία Παρασκευή αστυνομικοί της ομάδας Δίας εντόπισαν μέσα σε σάκο μπουκάλια γεμάτα με βενζίνη όπου ενσωματωμένα είχαν δυναμιτάκια.

 

 

Ο σάκος βρέθηκε δίπλα σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο καθώς τα άτομα που θα τα χρησιμοποιούσαν να παράτησαν εκεί πιθανότατα να μην συλληφθούν.