Συναγερμός στα Χανιά: Δικηγόρος δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στα δικαστήρια

Η επίθεση έλαβε χώρα παρουσία πολιτών

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το πρωί της Παρασκευής στα Δικαστήρια των Χανίων όταν άντρας με καλυμμένο το πρόσωπο επιτέθηκε σε δικηγόρο κρατώντας μαχαίρι.

 

 

 

Η επίθεση έλαβε χώρα παρουσία πολιτών στον χώρο κοντά στην σκάλα που οδηγεί στο Πρωτοδικείο όταν, σύμφωνα με το flashnews, ο άντρας πλησίασε τον δικηγόρο Μανώλη Παπαδομανωλάκη από πίσω και αφού του είπε μια φράση, τον χτύπησε με αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό προκαλώντας του μια – ευτυχώς – αμυχή και στην συνέχεια έσπευσε να εξαφανιστεί.

Ο δικηγόρος πήγε στο Νοσοκομείο Χανίων για τις πρώτες βοήθειες και ευτυχώς δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία του, αλλά το περιστατικό έχει προκαλέσει αναστάτωση.

Καταδικαστέα η επίθεση στον γνωστό δικηγόρο

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων Χρήστος Πραματευτάκης, μιλώντας στο Flashnews.gr, έκανε λόγο για ένα πρωτοφανές για πολλά χρόνια περιστατικό, απαράδεκτο και καταδικαστέο.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «πρόκειται για μια εγκληματική πράξη καθώς το χτύπημα με αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό του συναδέλφου, θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο.

Ο Μανώλης Παπαδομανωλάκης είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων και ένας συνάδελφος που υπηρετεί την δικαιοσύνη με παρρησία και ταπεινότητα».