Συμμορία Αλγερινών λήστεψε Ισπανό τουρίστα στο κέντρο της Αθήνας

Η απίστευτη υπόθεση σημειώθηκε παραμονή Δεκαπενταύγουστου

Επτά Αλγερινοί, κύκλωσαν Ισπανό τουρίστα στο κέντρο της Αθήνας και απειλώντας τον οτι θα τον «σπάσουν στο ξύλο», τον «έγδυσαν» αρπάζοντας του, ο,τι είχε πάνω του.

 

Η απίστευτη υπόθεση σημειώθηκε παραμονή Δεκαπενταύγουστου. Ήταν 02:30 όταν ο 41χρονος Ισπανός που εχει έρθει στην Αθήνα για να περάσει τις καλοκαιρινές του διακοπές, βρισκόταν στο Γκάζι, κοντά στο μετρό Κεραμεικού όταν τον πλησίασε μια ομάδα αποτελούμενη από επτά Αλγερινούς με απειλητικές διαθέσεις.

Οι ληστές, κυκλώνουν το θύμα τους και απειλώντας τον οτι θα του κάνουν κακό του ζητούν να τους δώσει ο,τι είχε πάνω του. Ο 41χρονος φοβούμενος για τη ζωή του, τους δίνει το πορτοφόλι που περιείχε κάρτες ισπανικών τραπεζών, μετρητά 20 ευρώ, το διαβατήριο του, ενώ οι ληστές φεύγοντας του άρπαξαν και το smartphone του μάρκας iphone.

Το θύμα κατήγγειλε το συμβάν στην Αστυνομία με τις αρχές να εκτιμούν οτι η συγκεκριμένη ομάδα αποτελεί πλοκάμι μιας σκληρής συμμορίας Αλγερινών ληστών, που πραγματοποιούσε άγριες επιθέσεις σε τουρίστες στο κέντρο της Αθήνας και είχε καταφέρει πριν δυο χρόνια να εξαρθρώσει η Ασφάλεια Εξαρχείων. Όπως φαίνεται τα μέλη της μετά από δυο χρόνια αδράνειας, αποφάσισαν να βγουν και πάλι στη δράση στοχεύοντας τουρίστες που επιλέγουν την Αθήνα για να περάσουν τις διακοπές τους.

Πηγή: protothema.gr