Ρόδος: Χειροπέδες σε τέσσερις Βέλγους μετά από καταγγελία ομαδικού βιασμού Βρετανίδας στο Φαληράκι

Τι αναφέρεται στη σχετική καταγγελία

Στη σύλληψη τεσσάρων Βέλγων προχώρησαν οι αστυνομικοί στη Ρόδο μετά από καταγγελία 31χρονης Βρετανίδας ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στο Φαληράκι.

 

 

 

Η Βρετανίδα κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της στις 7 πρωί της Δευτέρας (5/9) λέγοντας στους αστυνομικούς ότι το περιστατικό είχε σημειωθεί λίγο νωρίτερα σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Φαληράκι.

Τι είπε η Βρετανίδα

Σύμφωνα με την καταγγελία της 31χρονης η περιπέτεια της ξεκίνησε μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής (4/9) όταν πήγε για διασκέδαση σε κλαμπ στο Φαληράκι με φίλες της, καταναλώνοντας μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

Όπως είπε στους αστυνομικούς στο κλαμπ γνωρίστηκαν με μια παρέα 5-8 ατόμων υπηκόων Βελγίου και ηλικίας από 30 έως 35 ετών. Στη συνέχεια, σύμφωνα με την ιστοσελίδα dimokratiki.gr, οι Βρετανίδες και οι Βέλγοι αποχώρησαν μαζί και μετέβησαν στο ξενοδοχείο όπου διέμενε η παρέα των Βέλγων.

Η Βρετανίδα είπε στους αστυνομικούς ότι αρχικά συνευρέθη ερωτικά με τη συναίνεσή της στο μπαλκόνι και εντός του δωματίου με ένα άτομο από την παρέα των νεαρών.

Στη συνέχεια, κι ενώ κατά την διάρκεια της πράξης η φίλη της είχε αποχωρήσει, ήρθε σε σεξουαλική επαφή παρά φύση και πυρά την θέληση της με την υπόλοιπη παρέα των Βέλγων.

Στη συνέχεια αποχώρησε και επέστρεψε με ταξί στο ξενοδοχείο της.

Μετά την καταγγελία ακολούθησε έρευνα των αστυνομικών του ΑΤ Αρχαγγέλου κατά την οποία εξακριβώθηκαν τα στοιχεία των τεσσάρων δραστών, οι οποίοι εντοπίστηκαν, προσήχθησαν και αναγνωρίστηκαν από την 31χρονη.

Σε βάρος των τεσσάρων Βέλγων σχηματίστηκε δικογραφία και παραπέμφθηκαν ενώπιον της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ρόδου ενώ ήδη παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση και ελήφθησαν δείγματα βιολογικού υλικού από τους συλληφθέντες.

Σημειώνεται ότι οι τέσσερις Βέλγοι δεν αποδέχθηκαν την αποδιδόμενη σε βάρος τους κατηγορία.