Πυροβολισμός 10χρονης στην Αμαλιάδα: Κρατούνται ο 14χρονος αδερφός, ο παππούς και η μητέρα των παιδιών

Το κορίτσι διακομίσθηκε στο Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Πατρών με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Σοκαρισμένη είναι όχι μόνο η τοπική κοινωνία της Αμαλιάδας, αλλά και ολόκληρη από την είδηση του τραυματισμού 10χρονης από σκάγια καραμπίνας.

 

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του ilialive.gr, το κορίτσι πυροβολήθηκε με καραμπίνα από τον 14χρονο αδερφό του, το πρωί της Παρασκευής, στον Άγιο Ιωάννη Αμαλιάδας.

Το 10χρονο παιδί με τραύμα στο μηρό μεταφέρθηκε στη Ν.Μ. Αμαλιάδας και στη συνέχεια διακομίσθηκε στο Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Πατρών με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, συνοδεία της Αστυνομίας.

Αμαλιάδα: Ο 14χρονος χρησιμοποίησε την καραμπίνα του παππού του

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε στο σπίτι του παππού των παιδιών, όπου ο 14χρονος πήρε την καραμπίνα του ηλικιωμένου, ένα μονόκανο κυνηγετικό όπλο και πυροβόλησε προς το μέρος της αδερφής του.

Το γεγονός ότι ο 14χρονος δεν μπορούσε να σηκώσει ψηλότερα την καραμπίνα, αποσόβησε τα χειρότερα και έτσι τα σκάγια από τον πυροβολισμό βρήκαν το κορίτσι στο πόδι και συγκεκριμένα, στον μηρό.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές κρατείται ο παππούς των παιδιών, ο 14χρονος αδερφός του κοριτσιού, ενώ έχει προσαχθεί και η μητέρα τους και εξετάζονται για το περιστατικό.