Περιπετειώδης καταδίωξη κακοποιών σε φαράγγι στα Καλάβρυτα

Η Αστυνομία έστησε παντού μπλόκα, ενώ πεζές δυνάμεις της Ο.Π.Κ.Ε. και άλλων υπηρεσιών άρχισαν να «χτενίζουν» το φαράγγι αναζητώντας τους δυο υπόπτους

Αίσιο αποτέλεσμα είχε η πολύωρη καταδίωξη δυο σεσημασμένων διαρρηκτών στα Καλάβρυτα που ξεκίνησε το βράδυ του Σαββάτου όταν το αυτοκίνητό τους δεν σταμάτησε σε σήμα που του έκαναν οι αστυνομικοί στα Καλάβρυτα, καθώς ο ένας συνελήφθη το μεσημέρι της Κυριακής σε ένα φαράγγι όπου είχαν κρυφτεί.

 

Όταν ο οδηγός «έσπασε» το μπλόκο στην Ολυμπία Οδό αναπτύσσοντας ταχύτητα με ένα μπλε αυτοκίνητο μάρκας Seat, ξεκίνησε αμέσως καταδίωξη στην οδό Πούντας – Καλαβρύτων. Οι δράστες μπήκαν σε έναν χωματόδρομο που οδηγεί στο φαράγγι του Βουραϊκού, όπου εγκατέλειψαν το γεμάτο με κλοπιμαία όχημα και τρύπωσαν μέσα στο δύσβατο φαράγγι στην περιοχή Νιάματα.

Η Αστυνομία έστησε παντού μπλόκα, ενώ πεζές δυνάμεις της Ο.Π.Κ.Ε. και άλλων υπηρεσιών άρχισαν να «χτενίζουν» το φαράγγι αναζητώντας τους δυο υπόπτους. Το μεσημέρι της Κυριακής, ο ένας εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ η καταδίωξη συνεχίστηκε για την σύλληψη και του δευτέρου. Και οι δυο έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για κλοπές σε περιοχές της Αχαΐας και της Κορινθίας.

 

Πηγή: protothema.gr