Πάτρα: Δείτε πως μετέτρεψε το σπίτι του σε εργαστήριο καλλιέργειας κάνναβης

Οι αστυνομικοί στην Πάτρα αξιοποίησαν τις πληροφορίες και έριξαν φως στα ένοχα μυστικά, ιδιοκτήτη σπιτιού. Από τα ναρκωτικά που βρέθηκαν, θα κέρδιζε πάνω από 70.000 ευρώ…

Πλήρες σύστημα εσωτερικής καλλιέργειας κάνναβης, με τη χρήση λαμπτήρων για την ανάπτυξη των δενδρυλλίων, είχε στήσει στο σπίτι του 42χρονος που συνελήφθη στο Μπεγουλάκι στην Πάτρα, για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών κατέσχεσαν περισσότερα από 1.300 γραμμάρια κάνναβης και 11 δενδρύλλια της ναρκωτικής ουσίας.

Οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας πληροφορίες, το μεσημέρι της Δευτέρας 31 Ιανουαρίου, «επισκέφθηκαν» το σπίτι που διατηρούσε ο συλληφθείς ως καβάτζα και κατά την έρευνα εντόπισαν 1.378 γραμμάρια κάνναβης, 11 δενδρύλλια κάνναβης, το ύψος των οποίων ξεπερνούσε το ενάμιση μέτρο, δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές αφυγραντήρα, εξαερισμούς και φίλτρα εξαερισμού, λάμπες, συσκευές μέτρησης θερμοκρασίας και υγρασίας, φιαλίδια και συσκευασίες με υγρό λίπασμα, υφασμάτινες ντουλάπες, ανεμιστήρα και 12 γλάστρες.

Ο κατηγορούμενος που είχε αναπτύξει ειδικό σύστημα καλλιέργειας κάνναβης, εκτιμάται πως το παράνομο περιουσιακό όφελος που θα αποκόμιζε από την πώληση των ναρκωτικών ξεπερνά τις 70.000 ευρώ.

Χθες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, από όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για ν’ απολογηθεί την Παρασκευή.