Νέα Σμύρνη – Υπόθεση 14χρονης: Τα ξενοδοχεία και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας – Πού βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Στον ανακριτή σήμερα οι τρεις συλληφθέντες

Σε κρίσιμο σημείο φαίνεται ότι βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με την υπόθεση της 14χρονης από το ίδρυμα της Νέας Σμύρνης, η οποία φέρεται να έπεσε θύμα κυκλώματος μαστροπείας.

 

Οι έμπειροι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση προσπαθούν να ξεκλειδώσουν το κορίτσι καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει πει τίποτα που να έχει βοηθήσει στη διαλεύκανση της υπόθεσης. Οι αστυνομικοί ελπίζουν ότι μέσω των ειδικών ψυχολόγων της ΕΛ.ΑΣ. κάποια στιγμή το παιδί θα «ξεκλειδώσει» και θα τους δώσει παραπάνω στοιχεία, ώστε να μπορέσουν να «δέσουν» για τα καλά το κύκλωμα μαστροπείας το οποίο φέρεται να την εκπόρνευε συστηματικά.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες των parapolitika.gr, φαίνεται να υπάρχουν κι άλλα ξενοδοχεία που το κύκλωμα εκπόρνευε το 14χρονο κορίτσι. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ελληνική Αστυνομία τα έχει εντοπίσει και ήδη έχει συλλέξει βίντεο από κάμερες ασφαλείας από παράπλευρα σημεία προκειμένου να ανοίξει κι άλλο τη «βεντάλια» των συλλήψεων. Ακόμα εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο η σεξουαλική εκμετάλλευση της μικρής να έχει ξεκινήσει πριν από περίπου δύο χρόνια.

 

Διαβάστε περισσότερα στο parapolitika.gr