Κρήτη: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 52χρονος που είχε κατακλέψει τον εργοδότη του

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του ο 52χρονος άνδρας που φέρεται να είχε κατακλέψει τον εργοδότη του αφαιρώντας αποσπασματικά πάνω από 30.000 ευρώ

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, στον 52χρονο επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση 7.000 ευρώ, η απαγόρευση του από τη χώρα και να δίνει το παρόν κάθε μήνα στο Αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Ο εργοδότης του τον έκανε «τσακωτό» από τις κάμερες ασφαλείας

Ο 57χρονος ιδιοκτήτης ενός βενζινάδικου είχε αντιληφθεί ότι εδώ και περίπου δύο χρόνια, όπως κατήγγειλε στις αρχές, κάποιος βάζει χέρι στο… ταμείο κλέβοντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα διάφορα χρηματικά ποσά.

Για αρκετό καιρό έψαχνε τον δράστη αλλά δεν τον έβρισκε καθώς παρακολουθούσε τις κάμερες του κλειστού κυκλώματος μόνο κατά τα χρονικά διαστήματα που ο ίδιος δεν βρισκόταν στο μαγαζί.

Τελικά, πριν λίγες ημέρες αποφάσισε να παρακολουθήσει το υλικό από τις κάμερες για όλο το 24ωρο.

Έτσι, είδε τον 52χρονο να βάζει χέρι στο… ταμείο με αποτέλεσμα να πηγαίνει να τον καταγγέλλει στις αρχές.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 52χρονο ο οποίος ομολόγησε στις αρχές ότι τους τελευταίους μήνες κλέβει διάφορα ποσά τα οποία συνολικά αγγίζουν τις 30.000 ευρώ.

Μάλιστα σε έρευνα που έκαναν οι αρχές στο σπίτι του βρέθηκε συνολικά το χρηματικό ποσό των 30.080 ευρώ το οποίο κατασχέθηκε ως προερχόμενο από εγκληματική δραστηριότητα.

Την ίδια ώρα κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο του 52χρονου ως αποκτηθέν με χρήματα από την εγκληματική του δράση.